“Oh Mak Mkn Duit Anak…” Puteri Balqis Dan Ibu Kongsi Cerita Bersama Aliff Syukri

Seringkali Datuk Aliff Syukri mendapat pujian ramai apabila tampil membantu orang yang memerlukan dan kali ini pula, adik Puteri Balqis iaitu seorang pelakon yang kini dalam kesvsahan dilihat bersama usahawan itu.

Menerusi satu video dimuat naik di laman Instagram milik Datuk Aliff Syukri sememangnya menarik perhatian netizen yang mengikuti kisah Puteri Balqis dimana ramai yang ingin dia dibantu.

Bagaimanapun, perkongsian ini membuatkan pengikut dan peminat usahawan ini respect dengannya apabila melayani baik Puteri Balqis dan ibunya.

Namun siapa menyangka, ibu Puteri Balqis juga mempunyai kisah dengan usahawan itu apabila bertanyakan jawatan kosong untuk dia bekerja dan kisah itu sekitar tahun 2018.

Puteri Balqis juga dilihat menyangkal dakw4an burvk mengenai ibu malah orang yang banyak membantu pelakon berusia 13 tahun itu adalah ibunya sendiri.

Dalam pada itu, pandangan kurang senang terhadap ibu Puteri Balqis juga disangkal kerana dia memberitahu dia tidak pernah tidak berkerja.

Bagaimanapun, Datuk Aliff Syukri juga sedih mendengar kisah Puteri Balqis dan menanyakan peminat dan pengikut apa yang patut dilakukan.

Selain memuji tindakan Datuk Aliff Syukri, mereka turut memberikan cadangan buat usahawan itu dengan meminta agar ibu Puteri Balqis diberi pekerjaan.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Datuk Aliff Syukri via rosemerah

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Oh Mak Mkn Duit Anak…” Puteri Balqis Dan Ibu Kongsi Cerita Bersama Aliff Syukri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*