Saya Mungkin Dih4lau Keluar Dari Rumah Oleh Suami. Nia Ramadhani Dedah Sikap Sebenar Suami

Pelakon yang pernah popular menerusi watak Siska (bawang merah) dalam sinetron Bawang Merah Bawang Putiih ini dikatakan lebih seronok menguruskan keluarga.

Baru-baru ini Nia menjalani sebuah program bertajuk Ngopi Darra.

Nia Ramadhani kini bahagia menjalani kehidupan bersama tiga cahaya mata.

Semenjak mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan Ardi Bakrie, aktres NiaRamadhani sudah jarang berlakon.

Ibu tiga cahaya mata ini turut berkongsi kepada umum satu perkara yang boleh membuatkan suaminya m4rah dan mungkin dih4Iau keluar dari rumah jika dia berbuat demikian.

Menurut Nia, dia tidak boleh melakukan adegan bercvmbuan dengan mana-mana pelakon lelaki.

“KALAU SAYA MELAKUKAN ADEGAN BEGITU (ClUMAN), SAYA PASTI DIKUNCI DI DEPAN RUMAH.

“MERTUA JUGA AKAN MARAH. SAYA PASTI D1USIR DARI RUMAH,” DEDAH NIA. – MHE TV

Makin meningkat usia dan ada anak, makin berseri-seri kecantiikan Nia Ramadhani. Kalau tengok sussuk tubuh ibu berusia 29 tahun ini pasti ramai yang tidak menyangka Nia sudah pun mempunyai tiga orang anak. Yang pasti, kejelitaan Nia hari ini lebih menarik berbanding ketika dia masih bergelar anak darra.

Mula mendirikan rumah tangga dengan jejaka pilihan, Anindra Ardiansyah Bakrie pada April 2010.. perkahwinan yang meniti usia hampir sembilan tahun ini lebih bermakna apabila pasangan romantis Indonesia tersebut dikurniakan tiga cahaya mata comeI iaitu Mikhayla Zalindra (7 tahun), Manaika Zannati (4 tahun) dan Magika Zalardi (2 tahun).

Walaupun anak-anak masih keciI, tapi penampilan selebriti Indonesia ini tetap menawwan dan mencurri perhatian. Bahkan, kemesraan Nia di samping suami tercinta juga cukup intim seolah-olah seperti pasangan baru berkahwin.

Sering tampil dengan gaya mewah, perkahwinan Nia bersama Ardie Bakrie nyata bukan calang-calang. Ardie Bakrie merupakan ahli lembaga pengarah bagi stesen television TV One dan dilahirkan dalam keluarga ternama Indonesia juga anak bongsu kepada Aburizal Bakrie, seorang usahawan terkaya di Asia Tenggara yang memiliki empayar Bakrie Group.

Mengimbas kembali detik pernikahan gilang-gemilang mereka, antara tetamu kehormat yang menyaksikan majlis ijab kabul Nia dan Ardie Bakrie ialah Presiden Republik Indonesia ketika itu.. Susilo Bambang Yudhoyono. Perkahwinan mereka juga mencipta sejarah tersendiri apabila cincin kedua-dua mempelai bertatahkan darrah yang diambil daripada Nia dan Ardie kemudian disatukan di atas batu cincin sebagai lambang sehidup sematti selamanya.

Nia memulakan karier seni di Indonesia sebagai penari cilik sebelum mengembangkan bakat dalam industri lakonan. Antara lakonan hebat Nia dan memberi kesan kepada penonton di Malaysia adalah menerusi sinetron popular, Bawang Putiih Bawang Merah yang turut dibintangi pelakon handalan, Revalina S Temat.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Instagram Nia Ramadhani via Nona

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Saya Mungkin Dih4lau Keluar Dari Rumah Oleh Suami. Nia Ramadhani Dedah Sikap Sebenar Suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*