“Terlalu berat dan suk4r menggambarkan perasaan saya ketika ini” rintih4n ibu 4rwah Ashraff

HANYA selepas empat hari pemergian pelakon, Allahy4rham Ashraf Sinclair, ibunya, Khadijah Abdul Rahman baru mendapat kekuatan untuk berbicara, lapor BH Online.

Khadijah dalam entri laman sosial, Instagram (IG), semalam mengucapkan penghargaannya atas perhatian orang ramai terhadap anak sulungnya itu.

Menerusi akaun IG atas nama Dida Sinclair, Khadijah mengakui sukar untuknya meluahkan perasaan selepas pemerg1an arw4h Ashraf.

“Saya tak tahu mahu bermula daripada mana. Terlalu berat dan sukar menggambarkan perasaan saya ketika ini.

“Bagaimanapun, saya perlu mengatakannya bagi pihak anak saya, Ashraf. Terima kasih kepada semua insan dalam dunia ini yang berkongsi kes3dihan dan kes4kitan atas pemerg1an Ashraf Daniel Mohamed Sinclair.

“Allah SWT mempunyai rancangan untuknya dan kami dengan tulus hati reda atas pemerg1annya. Walaupun sukar untuk menerima, tetapi semoga kehidupannya selama 40 tahun ini menjadi terbaik untuk al4m akhir4t,” katanya.

Luahan Khadijah dikongsi pada ruang komen entri dan hampir 40,000 tanda suka sejak dimuat naik. Kebanyakan mendoakan yang baik-baik untuk arw4h Ashraf dan keluarganya.

Antara kenalan yang m3ninggalkan komen termasuklah Yasmin Hani dan artis dari Indonesia, Dewi Sandra.

Selasa lalu, dunia hiburan dikejuutkan dengan berita pem3rgian arw4h Ashraf di Rumah S4kit Metropolitan Medical Centre (MMC), Kuningan, Jakarta, pada 4.51 pagi waktu tempatan atau 5.51 pagi waktu Malaysia.

Allahy4rham meninggalkan seorang isteri, Bunga Citra Lestari dan anak lelaki, Noah Aidan Sinclair yang berusia 10 tahun.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

SUMBER: Harian Metro

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Terlalu berat dan suk4r menggambarkan perasaan saya ketika ini” rintih4n ibu 4rwah Ashraff"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*