Intan Najuwa sahkan putvs tunang kerana tiada persefahaman – “Jangan kaitkan dia lagi dengan kontr0versi saya”

TEKA-TEKI mengenai status hubungan Intan Najuwa dan ahli perniagaan Razrul Anwar Rusli akhirnya terjawab apabila aktres itu mengakui ikatan pertunangan mereka sudah ber4khir.

Menurut Intan atau Intan Najuwa Abdul Wahid, 23, dia menganggap tiada jodoh antara mereka dan keputusan itu dibuat selepas perbincangan dilakukan kedua-dua belah pihak.

Intan juga memberitahu tujuan dia berkongsi perkara itu kerana tidak mahu lagi bek4s tunangnya terpalit dengan kontr0versi dalam industri seni.

Intan dan Razrul bertunang pada 18 Ogos lalu.

“Hubungan saya dan dia (Razrul) sudah berakhir dan keputusan dibuat selepas kami berbincang dengan cara baik. Antara kami sudah tiada jodoh dan persefahaman.

“Bila berpis4h itu, biarlah kami sahaja yang tahu. Saya berkongsi perkara ini pun sebab tak nak lagi dia terkait dengan saya memandangkan dia pun bukan dari bidang ini.

“Saya tak nak dia terlibat kalau ada apa-apa terjadi atau kontr0versi berkaitan dengan diri saya. Biarlah dia jalani hidup tanpa ada gangguan,” kata Intan kepada mStar.

 

Kami hanya mampu perancangan tapi tuhan yang menentukan.

INTAN NAJUWA

PELAKON

Sebelum ini, mStar ada menerima kiriman email yang mend4kwa Intan telah menyek4t akaun Instagram dan mem4dam foto mereka.

Malah, perbezaan usia 16 tahun dan berlainan bidang berkemungkinan menjadi punca hubungan mereka bermas4lah.

Bagaimanapun menerusi laporan mStar pada 15 Januari lalu, Razrul tampil menafikan dakw4an mengenai hubungan pertunangannya dengan Intran sudah berakhir.

Dalam pada itu, pelakon yang popular menerusi drama Kekasih Paksa Rela ini berharap semua pihak memahami dan tidak menjatuhkan hukvm dengan apa yang terjadi.

Sebelum ini, hubungan mereka didakw4 sudah berakhir disebabkan perbezaan usia.

“Saya nak bersihkan nama saya dan dia selain nak jelaskan situasi hubungan kami sebelum ini. Saya harap semua orang faham dan tak judge dengan apa yang terjadi.

“Apa yang berlaku, di luar kuasa saya. Kami hanya mampu perancangan tapi tuhan yang menentukan. Jodoh, aj4l dan mavt itu ditanganNya,” ujarnya.

Sebelum ini, bekas tunangnya turut terpalit dengan kontr0versi foto m3sra Intan dengan hero gandingannya iaitu Idris Khan dan Zul Ariffin.

Intan dan Razrul mengikat tali pertunangan pada 18 Ogos tahun lalu di Hotel Thistle, Johor Baharu sempena ulang tahun kelahiran aktres itu yang ke-22.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Mstar

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Intan Najuwa sahkan putvs tunang kerana tiada persefahaman – “Jangan kaitkan dia lagi dengan kontr0versi saya”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*