“Netizen sekarang seb0doh itu?,” Atikah Suhaime Bid4s Netizen Gara2 Gambarnya Mandi Dalam Kolam

Pelakon Atikah Suhaime memuat naik sekeping foto di dalam kolam renang yang mengundang tanda tanya dalam kalangan pengikutnya mengenai keaslian foto tersebut.

Bahkan, ada yang mendakwa Atikah sudah melakukan suntingan terhadap gambar tersebut kerana terdapat imej her0t pada imej pantulan pada air.

Begitupun, menurut Atikah, gambar yang diambil ketika bercuti di sebuah resort di Gambang, Pahang itu tidak disunting langsung.

Sebaliknya, jelasnya, ia hanyalah kesan biasan pada air secara semula jadi.

“Gambar asal ada kelihatan imej kaki besar di bahagian dasar. Adakah anda ingin cakap yang saya menyunting kaki besar di bawah ini?

“Kenapa perlu saya lakukannya? Adakah anda belajar mengenai pembiasan di sekolah atau netizen sekarang seb0doh itu?,” katanya menerusi satu entri di Instagram Story.

Terdahulu, Atikah yang memuat naik gambar dirinya berada di kolam infiniti seolah-olah sedang berenang di dalam tasik turut diperti1kai.

“Gambar yang disunting? Saya boleh nampak pantulan lantai kolam ronang dalam air,” tulis seorang warganet.

Begitupun, Atikah kemudian menaf1ikan terdapat suntingan dibuat selain menyindi1r bahawa foto tersebut sudah cukup sempurna termasuklah wajahnya.

“Wajah saya telah disunting oleh @vogueclinickl. Tak perlu untuk ed1t gambar saya di Instagram lagi,” jawabnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Almost fall asleep swimming cause the view is so relaxing. 😂 🌳 (distorted image due to refraction guys. Don’t forget what you learn in school. 👍🏻)

A post shared by Atikah Suhaime 🇲🇨🇸🇬🇲🇾 (@therealatikahsuhaime) on

Atikah kini sedang bercuti bersama kekasih hatinya, Datuk Lokman Teh di Pahang.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: GEMPAK

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Netizen sekarang seb0doh itu?,” Atikah Suhaime Bid4s Netizen Gara2 Gambarnya Mandi Dalam Kolam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*