Perk0ngsian Gambar Bulan Madu Mira Filzah Dan Suami, Namun Ada Beberapa Individu Bahan Bagi Sindiran Pedas Menarik Perhatian Ramai

Selamat diijabkabulkan minggu lalu, Mira Filzah dan suaminya, Wan Emir Astar kini sedang menikmati bulan madu mereka di Langkawi. Malah, Mira juga tidak lokek berkongsikan momen romanstis mereka di Instagram untuk tatapan peminat.

Namun, apa yang menjadi perhatian ramai adalah gambar pasangan itu apabila ramai yang terkejut melihat gambar Wan Emir dari dekat apabila kelihatan rambutnya seolah ada helaian berwarna putih.

Apa yang tidak sedapnya apabila ada yang mengata rambut suami kepada bintang popular itu sudah beruban dan apabila pasangan itu bergambar bersama seperti anak dan bapa.

Meskipun ramai yang mengata mengenai rambut Wan Emir, namun ada yang mempertahankan dengan mengatakan bahawa rambut beruban adalah perkara biasa. Tidak kurang juga ada yang mengatakan mereka yang mengutvk sebenarnya d3ngki kerana Wan Emir berjaya menawan hati Mira Filzah.

A

Kata netizen lagi, jangan menghina seseorang daripada paras rupa dan usia kerana apa yang paling penting adalah seseorang lelaki itu boleh membimbing dan menjaga Mira Filzah

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : http://www.awatttsyeikhh.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Perk0ngsian Gambar Bulan Madu Mira Filzah Dan Suami, Namun Ada Beberapa Individu Bahan Bagi Sindiran Pedas Menarik Perhatian Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*