‘Aku Tak Gelek-Gelek Bont*t Di TikTok Untuk Raih Perhatian’ – Muizz

Isu pergol4kan rumah tangga pelakon cantik jelita, Nadia Brian dan suami, Muizz Nasruddin telah menjadi bualan h4ngat netizen di media sosial. Malah, sebelum ini, Muizz sendiri telah mengeluarkan kenyataan dengan mendakwa bahawa isterinya itu berlaku curang.

Terbaru, Muizz telah memuatnaik beberapa status di Instagram Story meluahkan perasaan kurang senang didakwa ditujukan kepada isterinya.

Menerusi perkongsian tersebut, Muizz mend4kwa dia seperti tidak mahu menceritakan masalah rumah tangga yang dialami olehnya. Tetapi dia seakan ‘terpaksa’ membuka mulut kerana dipercayai sudah ‘hilang sabar’ dengan kenyataan Nadia.

Menurut Muizz, dia mendakwa tidak pernah menyuruh atau memaksa Nadia untuk membuat kerja rumah dan dipercaya tidak pernah berkasar dengannya. Malah dia juga dikatakan sudah menjalankan tanggungjawabnya memberi nafkah. Oleh itu, dia tertanya-tanya apakah yang membuatkan Nadia begitu ‘ters3ksa’.

Sementara itu, Muizz juga mendakwa dia tidak pernah ‘gila glamour’. Oleh hal yang demikian, Muizz dipercayai meminta Nadia agar berhenti mengeluarkan kenyataan berunsur ‘fitn4h’ tentang dirinya supaya dia juga boleh berhenti menceritakan kepada ramai mengenai diri Nadia yang sebenar.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber: Muizz Nasruddin via Ohbulan

Apa komen anda?

Be the first to comment on "‘Aku Tak Gelek-Gelek Bont*t Di TikTok Untuk Raih Perhatian’ – Muizz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*