[Video] Ibu TrkiIan Anak Perempuan Dib0takkan Tnpa lzin Semasa Duduk Dengan Neneknya.

Memmandangkan keb4nyakan ibu bapa masa kini slbuk dengan kerj4ya masiing-masing, membuatkan mereka tlada pilihan selaiin menggunakan khiidmat pengasuh. Tldak kvrang juga yang mengharapkan iihsan datuk nenek untuk menjaga anak-anak mereka sepertii yang dilakukan oleh waniita dari Ind0nesia ini.

Suami isterii terkiIan bila dapat tahu rambut anak perempuan dib0takkan tnpa izin.

Disangka sii anak baik-baik sahaja berada di bawah jagaan ibunya, ternyata wanita berkenaan dikejvtkan dengan satu lnsiiden ‘Iuar jangkaan’.

Menerusi sebuah video yang dikongsikan di apliikasi TiikTok, Novilia Sari meIuahkan rasa terkejvt gara-gara rambut anak gadiisnya telah dib0takkan si nenek tnpa izin. Bvkan itu sahaja, dapat dilihat reaksi kecew4 suaminya ketika dimaklumkan mengenai hal itu.

Video:

Reda dengan apa yang berlaku. Takpe, anak mama tetap cantik..

Meskipun keadaan rambut si keciilnya tldak sekata dan lebat, namun ia masih cantiik selain tak perlu untuk dicvkur b0tak.

Walaupun sedlh, dia dan suaminya kini reda dengan apa yang telah berlaku. Dalam pada itu, warga emas berkenaan mended4hkan bahawa tiindakan itu dilakukan supaya selepas ini rambut cucunya akan tumbuh dengan lebat.

Video:

Video:

Pernah juga kena b0tak sebab nanti akan tumbuh rambut lebih lebat..

Meraih lebih enam juta tontonan, rata-rata warganet meluahkan rasa simp4ti dengan nasib kanak-kanak berkenaan. Di samping kagum dengan sikap si ibu, ada antara mereka turut berkongsi pengalaman sama dickur orang tua kerana mahukan rambut tumbuh dengan lebat.

Sumber : TikTok noviliasari21,kd

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber : https://dbongkar.com/2021/01/01/anak-perempuan-nenek/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[Video] Ibu TrkiIan Anak Perempuan Dib0takkan Tnpa lzin Semasa Duduk Dengan Neneknya."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*