Reda Jari Tak Sempurna Seperti Orang Lain, Wanita Ini Bersyukur Suami Terima Seadanya

Tidak semua orang sempurna di dunia ini. Masing-masing mempunyai kekurangan dari segi fiz1kal mahupun ment4l. Tetapi jangan disebabkan kita mempunyai kekurangan ianya menjadi punca untuk kita sed1h atau tidak mahu meneruskan hidup.

Alami mas4lah jari sejak kecil lagi

Video yang telah tul4r di media sosial itu telah dikongsi oleh seorang wanita, Fatin Najwa di akaun TikToknya. Menerusi video tersebut, Ateyn mempunyai masalah keadaan jari yang berbeza daripada orang lain dan dia telah mengalami mas4lah tersebut sejak kecil lagi serta berpanjangan sehingga dewasa.

Menurutnya lagi, penyak1tnya itu tumbuh juga di sekitar kawasan mata, lutut serta di belakangnya. Akibat daripada itu, dia berasa sukar untuk mengemas rumah atau membersihkan lauk-lauk yang basah seperti ayam atau ikan. Walaupun, sak1t ped1h ketika memasak namun dia masih lagi meneruskan kerjanya itu tanpa mengelvh.

Tak boleh sembuh sebab keturunan

Penyakit yang dihadapi oleh wanita berkenaan sebenarnya sukar untuk sembuh dan ianya juga dialami oleh ahli keluarga yang lain. Walaupun, dia telah mencuba pelbagai kaedah rawatan seperti kaedah tradisional ataupun moden masih tiada hasil untuk dirinya sembuh.

Katanya juga, andai suatu hari nanti dia jumpa penawar untuk penyakitnya itu, dia berasa sangat syukur. Walau bagaimanapun, dia masih bersyukur kerana suaminya masih menerima seadanya.

‘Syukur lah dapat suami yang terima kekurangan’

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : ateynneil997 via OHbulan

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Reda Jari Tak Sempurna Seperti Orang Lain, Wanita Ini Bersyukur Suami Terima Seadanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*