Kec0h ditah4n p0lis, Sekali Kata2 Marshanda Untuk Nia Ramadhani Tarik Perhatian

Umum mengetahui, pelakon terkenal Indonesia iaitu Nia Ramadhani dan suaminya Ardi Bakrie dit4han p0lis tempatan atas dakwaan memiliki d4.dah jenis sy4.bu. Hasil ujian air kenc1ng yang dilakukan terhadap pasangan tersebut mendapati mereka positif sy4.bu. Manakala, pemandu mereka turut positif d4..dah jenis met4.phet4.mine.

Di Instagram, pelakon dan penyanyi, Marshanda memberi kata-kata semangat buat sahabat baiknya itu. Menurut Marshanda, dia sentiasa berada di samping Nia Ramadhani walau apa jua keadaan.

Kamu selalu ada bersama aku ketika waktu sus4h. Aku tahu ini merupakan ujian daripada Allah buatmu sahabat. Kamu pasti boleh melalui semua ini dan menjadi lebih kuat untuk diri sendiri, keluarga dan rakan-rakan yang lain. Kami sentiasa ambil peduli mengenai dirimu.

Ujar Marshanda, dia menerima segala kelebihan mahupun kekurangan yang dimiliki oleh semua sahabatnya. Malah, dia tidak pernah berasa hebat dan sanggup menilai kebvrukan yang dilakukan oleh sahabatnya itu. Jelas Marshanda, dia pernah melalui zaman kej4tuhan, keb4ngkitan, kekalahan dan kemenangan juga.

Oleh itu, Marshanda berharap setiap individu memberi ruang buat Nia Ramadhani untuk perbaiki kehidupannya semula dan belajar untuk menjadi manusia lebih baik. Sebagai sahabat baik, Marshanda memberitahu dia sentiasa berada di sisi Nia sekiranya pelakon ‘Bawang Putih Bawang Merah’ itu memerlvk4n sokongan, pertolongan, kasih sayang dan tempat untuk mengadu.

Di ruangan komen, rata-rata netizen memberi pujian buat Marshanda kerana sentiasa memberi sokongan buat sahabat baiknya itu. Menurut netizen, Nia Ramadhani memerlvk4n sokongan daripada keluarga serta sahabat pada waktu ini agar terus menjadi kuat dan berubah ke arah yang lebih baik.

Sumber: Marshanda

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Ohbulan via TTK

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Kec0h ditah4n p0lis, Sekali Kata2 Marshanda Untuk Nia Ramadhani Tarik Perhatian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*