Netizen Terp4ku Lihat Aks1 Putera Mateen Jalani Latihan Komando Penuh Karisma

Ramai yang tertanya-tanya ke mana Putera Mateen menghilangkan kerana melihat tiada posting baru dikongsikan di Instagram kini menemui jawapannya. Rupa-rupanya Pengiran Muda ‘Abdul Mateen sedang sibuk menjalani latihan komando di United Kingdom!

Sultan Brunei Hantar Putera Mateen Di CTCRM

Dipetik dari Instagram Brunei Royal Family, Sultan Brunei Sultan Hassanal Bolkiah menghantar Putera Mateen menjalani kursus komando The All Arms Commando Course (AACC) di Pusat Latihan Komando Diraja Marin (CTCRM), Lympstone, Devon di United Kingdom.

Foto yang dikongsikan dilaman Instagram keluarga diraja ini, menarik perhatian orang ramai terutama warga Brunei dan peminat Putera Mateen sendiri.

Terpaku Lihat Karisma Putera Mateen Jalani Latihan Komando

Jika sebelum ini ramai yang tertanya-tanya mengapa media sosial putera kacak ini sunyi seketika, kini mereka mengetahui jawapannya.

Orang ramai khususnya warga Brunei meluahkan rasa kagum melihat Putera Mateen, menerusi foto yang dimuatnaik di Instagram keluarga diraja itu mereka dapat melihat kecekalan serta karisma Putera Mateen ketika menjalani latihan di pusat latihan komando.

 

“Ooo patutlah tak dia di IG. Selamat maju jaya Tuanku”

“Kagum”

“Bangga dengan Putera kami. Dan tentunya Raja kesayangan kami. Semoga sentiasa maju jaya dari masa ke semasa.. Serta dilindungi Allah selalu, amin..”

“Tuanku akan jadi kuat”

Foto – Instagram @bruneiroyalfamily

Untuk makluman Pusat Latihan Komando Diraja Marin, Lympstone, Devon, United Kingdom ini banyak melahirkan pakar-pakar marin dan melatih ramai pegawai diraja dan pelatih yang hebat.

Melihat Putera Mateen jalani latihan komando dengan serius memang kacak dan berkarisma habis!

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : https://murai.my/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Netizen Terp4ku Lihat Aks1 Putera Mateen Jalani Latihan Komando Penuh Karisma"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*