Sebelum Kes D4dah Aryan, Ini 8 Sisi Gel4p Keluarga Shah Rukh Khan Yg Ramai Tak Perasan

Datuk Shah Rukh Khan, terkenal dengan jolokan King of Bollywood sememangnya disayangi dan dihormati ramai bukan hanya di India bahkan seluruh dunia.

Kerja kerasnya untuk meletakkan diri dan keluarganya di kedudukan sekarang harus dikagumi ramai.

Bila menjadi popular, pastinya tumpuan lebih diberikan kepada seseorang individu itu. Sukar untuk lari daripada kontr0versi, sama juga dengan bintang tersohor seperti SRK.

Abe Nik imbas semula beberapa kontr0versi yang melibatkan nama SRK yang paling diingati ramai.

Senarai hit4m Stadium Wankhede

Aktor itu ditah4n daripada memasuki Stadium Wankhede pada tahun 2012 ketika datang bersama anak-anaknya untuk menonton perlawanan KKR vs MI.

Berlaku pertengk4ran verbal dengan pengawal keselamatan bertugas hingga menyebabkan Presiden Persatuan Kriket Mumbai (MCA), Vilasrao Deshmukh menyenarai hit4m nama SRK daripada memasuki stadium tersebut selama 5 tahun.

Selepas tempoh itu, SRK memenangi kes tersebut apabila polis Mumbai mengesahkan dirinya tidak m4buk atau mengeluarkan kata-kata kas4r ketika pertengk4ran tersebut.

Skand4l Priyanka Chopra

Imej seorang bapa dan ketua keluarga SRK tercal4r apabila munculnya g0sip mengaitkannya dengan aktres jelita, Priyanka Chopra.

Didakwa Chopra pernah berkunjung ke pejabat SRK seawal pukul 3 pagi dan kemudiannya muncul khabar angin Gauri Khan cuba mengelak daripada bertembung dengan pelakon wanita itu.

SRK tidak pernah mengulas mengenai khabar angin terbabit.

Penggan4s?

SRK pernah menceritakan pengalaman pahitnya di4nggap penggan4s oleh imigresen Amerika Syarikat ekoran namanya yang dikatakan sama dengan nama pengg4nas yang sedang dibu.ru.

Lebih buru.k apabila SRK dit4han sebanyak tiga kali bermula 2008 di Lapangan Terbang Antarabangsa Liberty Newark, kemudiannya pada 2012 di New York dan 2016 di Los Angeles.

Ciapnya; “Rasa teru.knya setiap kali dit4han oleh imigresen Amerika Syarikat.”

‘Saya Muslim, Isteri Saya Hindu’

SRK juga pernah mengejutkan ramai dengan kenyataan berhubung agama yang dianutinya dan keluarga. Kata SRK, dia dan isteri punyai kepercayaan berbeza.

SRK memberitahu dirinya beragama Islam manakala isterinya, Gauri, penganut agama Hindu.

Manakala, dia mendidik anak-anaknya dengan panggilan orang India tanpa melabelkan agama tertentu.

Inside.n Mariju4na Lapangan Terbang Berlin

Beberapa media melaporkan isteri SRK, Gauri Khan pernah dit4han di lapangan terbang Berlin kerana memiliki d4dah jenis mariju4na secara har4m.

Bagaimanapun, Gauri kemudiannya membuktikan khabar angin itu p4lsu dan enggan mengambil pusing.

Suhana Khan berbikini

Sekeping foto anak perempuannya, Suhana, yang hanya memakai bikini pernah meliar di industri Bollywood. Ketika itu Suhana baru berumur 16 tahun.

Hal itu menyebabkan SRK ber4ng dan meminta visual berkenaan dip4damkan dari ruang digital.

AbRam Khan Anak Siapa?

Beberapa tahun lalu, g0sip bertebaran mendakwa AbRam merupakan anak kepada anak sulungnya, Aryan!

SRK pernah mengakui tersinggu.ng dengan tuduhan tersebut.

“Empat tahun lalu saya dan isteri merancang untuk mempunyai anak ketiga, tapi muncul dakwaan anak itu milik anak sulung saya yang ketika itu baru berusia 15 tahun.

“Pada masa sama muncul pula gosip anak saya melakukan perbuatan tak sen0noh dengan seorang gadis di dalam kereta di Romania, siap ada video p4lsu lagi.

“Kami sekeluarga rasa terg4nggu,” ujarnya.

Penah4nan Aryan Khan

Aryan, 23, dit4han oleh Biro Kawalan Nark0tik (NCB) ketika serbu4n di sebuah kapal persiaran pada awal Oktober lalu.

Penah4nan itu seolah-olah mengukuhkan khabar angin yang mendakwa anak sulung daripada tiga beradik itu sebenarnya ‘li4r’ dan sudah men4gih d4dah sejak empat tahun lalu sejak melanjutkan pelajaran di

California, Amerika Syarikat.

Mahkamah tidak menawarkan jaminan terhadapnya memandangkan kesal4han itu tidak boleh dijamin. Aryan dit4han di bawah perintah penjagaan mahkamah dan dihantar ke Penj4ra Arthur.

Ambil peguam terkenal dan termahal

Difahamkan, pelakon Kuch Kuch Hota Hai itu telah mendapatkan khidmat peguam terkenal dan termahal iaitu Satish Maneshinde, yang sebelum ini pernah membantu rakan selebritinya, Sanjay Dutt. Buat pengetahuan korang, Satish sebelum ini pernah mendapatkan kemenangan kepada Sanjay atas pertuduh4n menyimpan sejumlah senj4ta a.pi milik kumpulan penjen4yah dalam siri ser4ngan b0m ter.buruk di India pada tahun 1993. Ketika itu, hukum4n penj4ra ke atas Sanjay dipendekkkan daripada enam menjadi lima tahun sebelum diberi kebebasan tambahan empat minggu bagi menamatkan penggambaran sebuah filem dan kembali ke penj4ra menjalani baki hukuman selama tiga tahun setengah.

Justeru, kehadiran peguam berusia 57 tahun itu menguatkan harapan Shah Rukh dalam usaha membebaskan puteranya. Tambahnya, Aryan hadir ke parti berkenaan hanya sebagai jemputan. Menurut dakwaan daripada pihak Aryan, dia tidak tahu bahawa parti tersebut membabitkan dad4h biarpun laporan polis menemui dad4h seberat 6 gram di dalam poket seluarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : astro gempak

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Sebelum Kes D4dah Aryan, Ini 8 Sisi Gel4p Keluarga Shah Rukh Khan Yg Ramai Tak Perasan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*