“Kini Semua Telah Jelas” Akhirnya Nur Sajjat Sendiri Yang Beritahu Siapa Diri nya Sebenarnya

Usahawan kontr0versi Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau NurSajat hari ini mengaku dia merupakan seorang ‘tr4nsg3nder’.

Menerusi video ‘live’ di akaun tlkT0k miliknya, Nur Sajat berkata, dia takutUntuk mendedahkan mengenai perkara itu semasa tinggal di Malaysia kerana bimbang bisnesnya akan terjejas susulan kcaman yang bakal diterima daripada orang ramai.

“Sajat tkut KenaKecam, saya usahawan (jadi) kalau boleh tk nak beritahu orang ramai. Biarlah mereka (rakyat Malaysia) kenal kita sebagai NurSajat, perlu ke cerita latar belakang hidup kita pada orang lain,” katanya.

Menurut NurSajat, dia mahu berkongsi kejayaannya dalam perniagaan pada orang ramai, bukannya mahu menjaja cerita tentang dirinya sebagai ‘transw0man’.

“SajatNak berkongsi pasal kejayaan, bukannya nak bercerita tentang diri sendiri lainlah kalau kita ini ‘jual diri’ bolehlah kita bercerita tentang diri sendiri.

“Di sini saya mengaku saya merupakan ‘transw0man’. Faham ‘w0man’ ialah perempuan cuma membezakannya ialah perkataan ‘trans’ kira saya ini memang perempuan pun,” jelasnya.

Dalam pada itu, NurSajat turut menjelaskan syarikat Owa Resources itu yang menfailkan saman terhadap beliau sebelum ini merupakan sepupunya sendiri.

“Mereka sebenarnya bekas pekerja Sajat di bahagian pemasaran. Saya dah bincang dengan keluarga sepupu untuk membuat bayaran secara ansuran, tapi di pihak sana mereka tk nak (tolak),” ujarnya.

Sebelum ini Kosmo melaporkan NurSajat berhijrah ke Australia dan ‘cerai’ talak tiga dengan Malaysia untuk memulakan hidup baharu selepas menjadi pelarian di Thailand setelah lari dari negara ini pada Februari lalu .

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : Kosmo via dnq.pw

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Kini Semua Telah Jelas” Akhirnya Nur Sajjat Sendiri Yang Beritahu Siapa Diri nya Sebenarnya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*