Tinggal anak di meja sekurlti, lelaki maklHamun ‘pak guard’ sebab tk tolong jaga

Sejak semalam, tular satu poster yang dipercayai dikeluarkan pihak pengurusan sebuah kawasan perumahan apabila memaklumkan ada seorang penyewa yang didakwa memak1 hamvn pengawal keselamatan apartment tersebut.

SalahSendiri, sendiri yang angin

Difahamkan, lelaki berkenaan ‘naikHantv’ kerana pengawal keselamatan di kawasan tersebut tdak menjaga anaknya yang ditinggalkan di pos pengawal.

Hal ini dimuat naik kembali laman Twltter MyNewsHub selepas pihak pengurusan rumah mengeluarkan gambar tangkapan layar rakaman kamera litar tertutup (CCTV) lobi apartment itu.

Langsung takdeAdab

Tk hanya itu, netlzen di media sosial juga sempat berkongsi vide0 ketika lelaki tersebut bertindak memak1Hamvn pengawal keselamatan yang bertugas hanya disebabkan kcuaian sendiri apabila meninggalkan anaknya di pos kawalan keselamatan sedangkan menjaga anak penyewa tdak termasuk dalam skop kerja pengawal keselamatan.

Jenis anggap pak guard ni orang suruhan

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet berasa bngang dengan tndakan kurang bijak lelaki berkenaan. Mereka juga merasakan apa yang diamukkan lelaki itu adalahKesalahan diri sendiri dan sama sekali tdak melibatkan orang lain.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : https://livenewszone.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Tinggal anak di meja sekurlti, lelaki maklHamun ‘pak guard’ sebab tk tolong jaga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*