Ika Nabella Belanja Lebih RM3,000 Bercuti Di Vila Mewah Tapi Berpelvh Air-Cond Ros4k

Pelakon Ika Nabella berdepan situasi kurang menyen4ngkan apabila percutiannya bersama keluarga di sebuah villa di Janda Baik, Pahang tidak seperti dirancang.

Kongsi Ika, anak tunggalnya, Noah yang berusia dua tahun terpaks4 tidur dalam keadaan tidak selesa dan berpeluh-peluh kerana pendingin hawa biliknya ros4k.

Lebih memburvkkan keadaan apabila pihak pengurusan tidak mengend4hkan adu4nnya dan membiarkan mereka sekeluarga tertunggu-tunggu hingga pukul 4 pagi.

“Dah tempah sebuah villa cantik di Janda Baik semuanya berjalan lancar sehinggalah kami perasan pendingin udara di bilik Noah ros4k. Panas. Allah uj1 bukan hanya pintu kaca saja ros4k tak boleh kunci.

“Bowie cuba menghubungi pengurusan selama lima jam dan mereka membiarkan kami tertunggu-tunggu dengan alasan ‘saya minta penyelia usahakan’ dan hanya satu tick selepas berkali-kali panggilan telefon.

Servis yang sangat t3ruk apabila anda membiarkan pelanggan menunggu lima jam tanpa tind4kan apa-apa. Akhirnya kami menukarkan bilik Noah dan meletakkan dia bersama-sama dengan sepupunya.

“Bayangkan kalau ada bayi yang tidur dalam satu bilik seorang mengigau dan menangis, apa akan jadi kepada mereka semua?” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BF EXPERT – CERTIFIED (@ikanabella)

Ded4h Ika lagi, dia telah membayar lebih RM3,000 untuk menghadiahkan percutian khas itu kepada anak tunggalnya bersama sepupunya yang lain.

Malah, bayaran penuh telah dibuat Ika ketika pendaftaran masuk tanpa berfikir panjang.

“Noah terjaga pukul 2 pagi dan baru tidur balik. Allahu untuk pertama kali dalam hidup saya pasang kartun untuk menenangkan dia daripada men4ngis sebab tidur bilik berkongsi ramai-ramai.

Komen Netizen:

“Saya rasa seperti ibu yang t3ruk. Saya tak mampu lakukan apa-apa apabila anak saya kurang selesa kerana sikap orang lain yang pentingkan diri.

“Tak boleh buat apa-apa sebab biliknya tak ada pendingin hawa dan pintu tak boleh kunci. Saya harap mereka akan membetulkannya pada pagi nanti sebab saya dah membelanjakan RM3,000 untuk anak saya tidur dalam keadaan tidak seles4,” tambahnya yang memberitahu anaknya tidak selesa tidur tanpa penghawa dingin.

Hanya sempat melelapkan mata kurang daripada tiga jam, kongsi Ika lagi Noah bangun seawal pukul 7 pagi disebabkan keadaan tempat tidurnya yang kurang k0ndusif.

“Rasa nak termvntah tak tidur lagi. I yang tua pun nak termvntah terus rasa tak sihat bila tak cukup tidur inikan budak dua tahun yang berjaga lebih pukul 2 pagi. Sedihnya…” tambahnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : https://www.motifviral.dnqj.my/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Ika Nabella Belanja Lebih RM3,000 Bercuti Di Vila Mewah Tapi Berpelvh Air-Cond Ros4k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*