[VIDEO] Terlambung-Lambung Naik Bot Di Langkawi, Bab4k DSV Jer1t Lawak Habis

Seperti yang sedia maklum, beberapa hari ini, kita dikejutkan dengan pelbagai isu yang telah ditularkan oleh beberapa individu yang telah memuatnaik content yang membuatkan para netizen masih lagi rancak mempersoalkan mengenai permasalahan isu tersebut.

Salah satu isu yang tular di laman2 sosial adalah isu mengenai harga ikan siakap yang dianggap sebagai harga “kayangan” dalam kalangan netizen apabila mencecah beribu ringgit untuk satu hidangan. Harga itu bukan untuk kesemua hidangan tetapi hanya harga hidangan ikan siakap itu sahaja yang mencecah beribu ringgit.

Apabila isu tersebut telah ditularkan, Datuk Seri Vida atau lebih dikenali sengai DSV telah pergi ke pulau langkawi untuk merasai sendiri keenakan dan ingin merasai sendiri pengalaman membayar hidangan siakap bernilai beribu ringgit itu.

Kegigihan DSV itu boleh dilihat apabila beliau telah memuatnaik video beliau menaiki sebuah bot untuk ke pulau tersebut bersama anak lelaki kesayangannya iaitu Kacak.

Video:

@aniqhsr AKU TAK BOLEH LA BOS AKU NI 🤣 #fyp #fypdongggggggg ♬ suara asli – Mrs.attitude 🇮🇩

Video beliau yang terjer1t2 dan terlompat2 akib4t ombak kuat di tengah laut itu mengvndang hilai tawa para netizen. Tergelak mendengar gelakan DSV apabila terlompat2 dihemp4s oleh ombak.

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen yang tergelak mendengar hilai tawa DSV yang agak kelakar apabila bot tersebut dihemp4s oleh ombak. Warga net juga tidak melepaskan peluang untuk menegur rambut kacak yang seolah2 tidak menjaga penampilannya itu.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : Tiktok via koleksiviral

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] Terlambung-Lambung Naik Bot Di Langkawi, Bab4k DSV Jer1t Lawak Habis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*