Dikelilingi Ramai Wanita Muda Di Britain, Dr Amalina Luah Rasa Terharu Terima Anugerah Wanita Masa Hadapan United Kingdom 2021

Pak4r bed4h terkenal, Dr. Amalina menerima penghargaan dalam kategori profesion di Anugerah Wanita Masa Hadapan United Kingdom 2021 (UK Women of the Future Award 2021), semalam.

Dr. Amalina atau nama sebenarnya Nur Amalina binti Che Bakri berkongsi berita gembira tersebut menerusi akaun Instagram miliknya.

Saya sangat terharu menerima anugerah ‘Highly Commended‘ dalam kategori profesion di UK Women of the Future Award 2021. Rasa rendah diri untuk dikelilingi ramai wanita muda di Britain, peneraju dari pelbagai bidang perub4tan, undang-undang, teknologi, STEM, sukan dan banyak lagi.

Menurut Dr. Amalina, beliau terharu dan rasa rendah diri dikelilingi wanita-wanita muda Britain yang hadir dari pelbagai bidang. Beliau juga mengucapkan tahniah kepada kesemua penerima anugerah pada malam itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Amalina (@dramalinabakri)

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut tumpang bangga dengan kejayaan yang diperoleh anak kelahiran Malaysia itu dan mengucapkan tahniah kepada Dr.Amalina atas pencapaiannya.

Komen Netizen:

 

Sumber: Dr.Amalina

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : https://ohbulan.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Dikelilingi Ramai Wanita Muda Di Britain, Dr Amalina Luah Rasa Terharu Terima Anugerah Wanita Masa Hadapan United Kingdom 2021"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*