“Hey Bot4k!!” -Shuib Suruh Mateen Jangan BuIi Uncle Mark Adam, Sekali Dia ‘Bot4kkan’ Daddy Dia Pula

Siapa yang tak kenal dengan Ariq Mateen iaitu putera kepada Shuib. Mateen selalu disifatkan sebagai seorang budak yang berkarakter yang tabah dan kuat kerana walaupun telah kehilangan ibu pada usia yang masih kecil, mateen dilihat lebih matang.

Walaupun sekarang ini sudah berumur 6 tahun, mateen dilihat lebih matang dari usianya dan lebih rapat dan lebih ceria sekarang. Walaupun banyak perkara yang berlaku pada kehidupan mateen dan adik beradiknya yang lain iaitu kehilangan ibu tetapi sekarang mereka semua makin ceria.

Melalui perkongsian seorang individu yang dikenali sebagai @ibusofea di aplikasi Tik Tok miliknya itu ada dimuatnaik sebuah video yang mana di dalam video tersebut kelihatan mateen sedang mempersend4kan uncle Mark Adam tetapi shuib yang kena marah dan mateen memanggil shuib sebagai “si bot4k”.

Niat shuib hendakkan anaknya itu berhenti menggangu mark adam tetapi mateen memanggilnya bot4k pulak. Cerdik sungguh mateen ni, ayahnya pulak dimarahnya. Video tersebut mendapat tontonan beribu dan juga beratus komen masing2 terhibur bila mateen memanggil shuib dengan nama “si bot4k”.

Video:

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai netizen yang terhibur dengan telatah mateen yang suka menganggu uncle mark adam tu. Ramai lagi yang mendoakan supaya mateen menjadi pelawak seperti ayahnya itu.

Komen Netizen:

 

Sumber : tiktok @ibusofea

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : Sinar Viral

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Hey Bot4k!!” -Shuib Suruh Mateen Jangan BuIi Uncle Mark Adam, Sekali Dia ‘Bot4kkan’ Daddy Dia Pula"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*