[Terkini] Rasa Diri Dijadikan ‘bahan’ Jenaka, Caprice Nak $aman Dan Mohon Mydin Minta M4af.

Nama penyanyi rap sensasi, Caprice tidak perlu diperkenalkan lagi kerana figura ini seringkali prihatin dengan nasib menlmpa sesuatu individu atau situasi.

Malah, pemilik nama Ariz Ramli menjadi sorotan netizen kerana tidak pernah ketinggalan turun padang sehingga sanggup berse.ngkang mata bersama tim miliknya bagi merungkaikan sesuatu isu.

Nama ‘cap’ ‘rice’ dijadikan bahan jenaka Mydin?

Terbaharu, muncul pula lsu berbangkit di mana salah sebuah pasaraya tersohor, Mydin memuat naik ciapan dikatakan berbaur slndiran terhadap nama penyanyi berusia 34 tahun dengan mempromosikan barangan.

Menerusi ciapan tersebut, pihak sosial media pasaraya tersebut hanyalah menulis ‘Mula-mula ingat nak beli tea je, sekali terbeli cap dengan rice‘.

 

Caprice minta Mydin mohon m.aaf dalam tempoh 24 jam.

Tidak berdiam diri apabila ‘rasa’ namanya dijadikan bahan jenaka, Caprice meminta pihak Mydin bagi membuat permohonan ma.af dalam tempoh 24 jam selain meminta mereka untuk mema.dam ciapan tersebut.

Kalau tak, Caprice nak sa.man?

Dalam hantaran berikutnya, Caprice mengatakan dia tidak teragak-agak mahu menya.man pihak Mydin sekiranya tiada sebarang permohonan ma.af daripada pihak tersebut.

Tindakan membuat ciapan di laman Twitter itu jelas membuatkan klien Caprice rasa dih1na dan tidak selamat lagi.

“Disebabkan hantaran Mydin pada 19 Oktober, klien kami rasa dih1na oleh jenama dan pasaraya mereka kerap beli-belah.

“Pengh1naan awam menyebabkan klien kami rasa tidak selamat dan tr.auma terhadap pembeli, pekerja dan pelanggan dari Mydin. Kami akan mengenakan tindakan undang-undang,”tulis Caprice.

Selain itu, Caprice berharap agar pihak Mydin tampil membuat video permohonan maamf dan ganti ru.gi atas hantaran berbaur slndiran tersebut.

Sumber: Twitter @MydinMalaysia , Instagram @capricedaddycap

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : DBONGKAR

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[Terkini] Rasa Diri Dijadikan ‘bahan’ Jenaka, Caprice Nak $aman Dan Mohon Mydin Minta M4af."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*