“Saya Merayu Berhenti Menudvh Isteri Saya Bukan-Bukan,” – Shuk ‘Backup’ Isteri

Pelawak Shuk Sahar memohon wargamaya menghent1kan kec4man terhadap isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Sera hanya kerana dia membuat review berbayar di laman sosial Instagram.

Shuk mengakui walaupun Sera membuat review berbayar ketika kontr0versi rumah tangga mereka sedang h4ngat diperkatakan, namun apa yang berlaku adalah masalah peribadi dan tidak sepatutnya dicampur adukkan dengan pekerjaan dilakukan isteri.

“Masalah rumah tangga dan kerja tidak sepatutnya dicampur adukkan. Isteri saya ada hak untuk meneruskan kerja-kerja yang dilakukan.

“Wargamaya tidak sepatutnya menyal4hkan isteri saya kerana dia bekerja. Dia menjalankan amanah dan tanggung jawab diberikan untuk semua paid review tersebut.

“Saya merayu agar berhenti cakap dan menudvh isteri saya bukan-bukan,” katanya.

Bagaimanapun Shuk ketika dihubungi Gempak enggan mengulas lanjut mengenai kontr0versi melibatkan dirinya dan Sera termasuk status terkini mereka, suami isteri.

“Kalau boleh saya tidak mahu lagi bercakap tentang perkara yang sudah lepas. Saya hanya pandang ke hadapan dan fokus dengan rumah tangga, isteri dan anak-anak kami.

“Status terkini kami, hanya ucapan terima kasih mampu saya ucapkan di atas doa-doa kalian yang mahu melihat rumah tangga kami kembali pulih.

“Kepada yang meng3ji dan mengh1na saya juga…Terima kasih buat kalian,” katanya positif.

Terdahulu, Shuk telah memuat naik sepotong video bertemu anak-anaknyaNur Qurratu Ain, 4, dan Nur Assyifatu Aimi, berusia setahun untuk melepas rindu.

Menerusi hantaran tersebut Shuk mengucapkan rasa syukur kerana dapat berjumpa anak-anak dan mengakui sangat merindui keluarganya.

“Harini dapat jumpa anak-anak sekali lagi guys..Nanti lepas PKP kita pergi jalan-jalan tau..Sekarang ni tak dapat nak jalan-jalan sebab PKP.

“Sebenarnya rindu sangat kat keluarga dan anak-anak saya ni. Bila dapat jumpa macam ni pun dah ok sebenarnya..Harap korang dapat doakan kebahagian kami dan semoga semanya kkal sampai ke syurga,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑯𝒐𝒕𝑭𝑴 𝑫𝑱 𝑨𝒏𝒏𝒐𝒖𝒏𝒄𝒆𝒓 (@shuk_hotfm)

Sumber: GEMPAK

Apa komen anda?