“Buku kami.. sangat ramai yg beli…”- T4ngisan Ibu Puteri Balqis di MHI jadi perhatian

Setelah kemunculan di program Bersamamu dimana Puteri Balqis telah mendedahkan kehidupannya yang telah berubah, pelakon cilik ini mengundang seb4k ramai apatah lagi dia antara pelakon berbakat besar yang sangat dikenali sejak usianya masih kecil.

Bagaimanapun, sekali lagi membuatkan ramai sayu apabila dia bersama ibunya, Norashikin Mohd Aziz dijemput pula ke rancangan MHI pada pagi semalam.

Sekali lagi ia mengundang seb4k ramai apabila melihat t4ngisan ibunya yang bersyukur kerana buku anaknya terjual tanpa henti.

Dalam pada itu, pengacara program berkenaan juga dilihat tidak dapat menahan seb4k ketika menemu ramah Puteri Balqis bersama ibunya.

Puteri Balqis di MHI undang sebak ramai

Video yang dikongsikan menerusi laman YouTube ini telah mendapat perhatian ramai dengan hampir 400,000 tontonan.

Diruangan komen, rata-rata memberikan komen positif buat mereka dan sememangnya ramai tidak dapat menahan seb4k dengan kemunculan Puteri Balqis di MHI pula dan mengharapkan mereka kuat. Berikut merupakan video Puteri Balqis dan ibunya:

“Ujian itu indah kalau kita sabar dan tabah”

“Semalam aku tahan nanges tgk bersamamu, hari ni air mata x tertahan lagi…”

Netizen turut menganggap, pelakon berusia 13 tahun ini sangat berbakat malah dari segi penyampaian kata netizen Puteri Balqis lancar.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: MHI via HCL

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Buku kami.. sangat ramai yg beli…”- T4ngisan Ibu Puteri Balqis di MHI jadi perhatian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*