Dakw4an Sudah Putus Tunang.. Razrul Tunang Intan Najuwa Buka Mulut Mengesahkan Status Hubungan Mereka Sekarang

TUNANG kepada pelakon Intan Najuwa, Razrul Anwar Rusli men4fikan dakwaan mengenai hubungan pertunangannya dengan aktres itu sudah berakhir.

Menurut Razrul, 38, berita yang disebarkan oleh seorang individu itu tidak benar, malah hubungan mereka masih lagi baik.

“Siapalah bawa cerita. Tiada masalah antara saya dan tunang dan tiada sebab untuk saya beritahu perkara yang tidak benar mengenai dakw4an itu,” katanya kepada mStar.

Kiriman email yang mendakwa hubungan pasangan ini sudah ber4khir.

Pada malam Selasa, mStar ada menerima kiriman email yang mendakwa pelakon tersebut meny3kat akaun Instagram dan memadam foto bersama ahli perniagaan itu.

Malah, perbezaan usia 16 tahun dan kerjaya yang berbeza mungkin menjadi salah satu punca hubungan mereka bermasalah.

Hasil semakan mStar,  Intan masih menyimpan sekeping foto mereka di sebuah restoran namun tidak lagi mengikuti akaun IG tunangnya.

Pada 12 November tahun lalu, Intan pernah memadam beberapa keping foto bersama tunangnya dan mereka tidak lagi mengikuti laman Instagram masing-masing.

Razrul menafikan dakwaan mengenai hubungannya dengan Intan sudah berakhir.

Sebelum ini, foto mesra Intan dengan hero drama lakonannya iaitu Idris Khan dan Zul Ariffin pernah mengundang kec4man netizen.

Menerusi laporan mStar pada 18 Oktober tahun lalu, Razrul memberitahu dia dalam proses membimbing pelakon itu demi kebaikan masa depan mereka selepas bergelar suami isteri.

Pelakon yang mula dikenali menerusi drama Kekasih Paksa Rela itu mengikat tali pertunangan dengan Razrul pada 18 Ogos tahun lalu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have a nice day everyone 🌞

A post shared by Intan Najuwa, 22 🇲🇾 (@intannajuwa) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Mstar via applehijau

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Dakw4an Sudah Putus Tunang.. Razrul Tunang Intan Najuwa Buka Mulut Mengesahkan Status Hubungan Mereka Sekarang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*