[VIDEO] Pukvl orang berg4duh di Kelab. Ini reaksi slumber Tiz Zaqyah

Semalam Laman Twitter dengan nama Tiz Zaqyah kec0h selepas netizen memberikan pandangan berbeza berhubung seorang pelakon wanita terlibat dalam satu insiden perg4duhan di sebuah pusat hiburan pada malam Khamis.

Menerusi satu rakaman video yang tersebar itu, terdapat satu kumpulan pihak membuat tudvhan dengan mendakwa Tiz telah mencetuskan pr0v0kasi yang mengundang perg4duhan.

Tiz Zaqyah pkul orang?

Menerusi video tersebar itu, pihak berkenaan mend4kwa pelakon drama Sara Sajeeda tersebut berada di sebuah pusat hiburan bersama seorang lagi rakannya yang juga seorang aktres tidak dikenali.

Bagaimanapun Tiz atau nama sebenarnya Siti Zaqyah Abdul Razak, 32, ketika dihubungi mStar enggan memberi sebarang komen berkenaan perkara itu.

Reaksi Tiz Zaqyah

“Minta maaf, tiada komen,” kata Tiz dalam satu kiriman mesej kepada mStar pada Jumaat.

Sehingga kini, rata-rata netizen di laman Twitter lebih menyokong tindakan Tiz biarpun mereka tidak mengetahui kisah sebenar.

Hanya p3rang mulut

Dalam pada itu, menurut sumber yang turut berada di tempat kejadian, tiada sebarang aksi pkul-memkul antara mereka sebaliknya hanya p3rang mulut dipercayai antara pelakon itu dengan individu berkenaan.

“Saya tak pasti macam mana perg4duhan itu bermula. Tapi tak ada la sampai mereka bertvmbuk atau pkul satu sama lain,” katanya.

VIDEO

 

Walaupun isu ini cukup hangat diperkatakan, tetapi tidak dapat disahihkan kebenarannya memandangkan kita hanya mendengar cerita di sebelah pihak sahaja. Apa-apa pun, harapnya Tiz dapat segera tampil memberikan penjelasan lanjut agar tiada spekuvlasi liar terus tercetus.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber; mstar via kasi viral

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] Pukvl orang berg4duh di Kelab. Ini reaksi slumber Tiz Zaqyah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*