“Wow macam ni Nabil minta maaf” – Netizen Beng4ng Tengok Cara Nabil Mohon Maaf

Kita sedia maklum kes bantuan Cov1id-19 kepada rakyat ini telah menjadi isu dalam kalangan artis dan netizen, ia bermula selepas Black membuat satu kenyataan bahawa golongan artis juga layak menerima bantuan.

Krisis timbul apabila netizen mula pertik4ikannya, bagaimanapun Black, Shuib bahkan Nabil Ahmad sendiri dah tampil mohon maaf.

Tapi kec4man jadi makin truk kepada Nabil Ahmad kerana cara permohonan maaf itu membuatkan netizen kurang senang.

Wow macam ni nabil minta maaf”

Nabil muat naik satu video dekat Instagram dengan memohon maaf sama hari dengan Shuib dan Black. Dalam video itu Nabil ada tunjukkan sesuatu selepas permohonan maaf itu dilakukan sehinggakan ada warganet kongsikan semula jadi buat mulut mereka di Twitter.

 

Ia mengundang kemar4han netizen sebab dianggap macam mem3erli mereka, disebabkan itu ramai netizen mula ungkit balik asal usul dirinya yang lama.

Bahkan ramai juga warganet yang merupakan antara peminatnya kecewa dengan sikap Nabil. Mereka ceritakan balik pekerjaan lama Nabil sebelum bergelar artis.

Kau patutnya faham situasi rakyat marhaen. Bukan perli macam ni.

Bahkan dalam komen Instagram miliknya sendiri menunjukkan ramai netizen tak gemar dengan cara ini, bagaimanapun ada juga yang memberi sokongan moral terhadapnya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : LobakMerah

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Wow macam ni Nabil minta maaf” – Netizen Beng4ng Tengok Cara Nabil Mohon Maaf"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*