Penampilan terkini Farhan bekas suami Abby Abadi yang mengejuutkan warganet setelah sekian lama mereka berpis4h

Noor Farhan Che Bakar merupakan bekas suami kepada selebriti Abby Abadi. Kisah perkahwinan dan perpisahannya bersama Abby Abadi telah menjadi tumpuan tahun lepas. Selepas berpisah dan masalah reda, Noor Farhan kini mula menceburi bidang seni untuk mencari rezeki.

Ini komen Farhan (ManggaOnline)

“Hari ini saya menjalani sesi casting pertama dan alhamdulillah saya lepas untuk ke peringkat kedua pula selepas ini. Segala-galanya macam pantas sahaja. Ia bermula bila saya diperkenalkan oleh seorang kawan kepada pihak yang pernah menguruskan talent agency, Jamal Tommy Talent Agency. Semalam saya dapat panggilan untuk pergi casting.

“Saya masih baru lagi dan berterima kasih kepada pihak yang memberikan tunjuk ajar kepada saya,” Farhan kini mencuba bidang model pengiklanan dan juga bidang lakonan setelah mendapat dorongan dan galakkan dari kawan-kawannya.

Ini komen Farhan lagi:

“Kawan-kawan saya sarankan saya mencuba nasib dalam bidang seni. Pada mulanya saya berat hati juga sebab dah rasa per1tnya bila menjadi tumpuan dengan isu sensasi. Saya akui ketika pertama kami saya bercakap dengan media, saya memang t4kut-t4kut. Maklumlah saya tak pernah lalui semua itu.

“Tapi ia sebenarnya memberi kekuatan kepada saya dan saya menjadi seorang yang lebih berani dan tidak malu-malu lagi,” Kalau ada lakonan aksi memang saya minat,” Kini Farhan juga giat menurunkan berat badan dan mendapatkan bentuk badan yang ideal. Dia sudah berjaya menurunkan sebanyak 10 kg.

Selain itu, Farhan berkata biarpun pernah mengalami kegagalan rumah tangga bersama Abby yang juga seorang ibu tunggal ketika itu namun keluarganya merestui hubungannya dengan Noriah Mat Isa selepas wanita itu diperkenalkan kepada mereka.

“Soal status bukan subjek utama kerana ini adalah soal jodoh yang ditentukan oleh Allah. Alhamdulillah keluarga menerima dan merestui perhubungan kami biarpun mengetahui bakal isteri adalah ibu tunggal dan mempunyai dua orang anak,” katanya ketika dihubungi.

Terdahulu, Farhan berkahwin dengan Abby di Selatan Thailand pada 9 Julai 2013 sebelum berpisah pada 9 Mei 2014 dengan talak satu hanya selepas 11 bulan bersama. Farhan berharap perkahwinan keduanya akan berkekalan.

Dalam pada itu, Farhan berkata, dia terbuka hati untuk berkahwin buat kali kedua selepas setahun menjalinkan hubungan dengan Noriah. Jelasnya, wanita berkenaan dianggap istimewa kerana menghorm4tinya sebagai seorang lelaki selain menyifatkan keperibadiannya sempurna.

“Dia bijak mengambil hati saya dan keluarga selain menghorm4ti saya sebagai seorang lelaki dan pandai memasak. Bagi saya bukan soal cepat atau pun lambat tetapi tidak mahu melengah-lengahkan perkara baik dan Noriah adalah pilihan terbaik,” katanya.

Sementara itu, Farhan berkata, seperti mana harapan pasangan lain, dia berharap perkahwinan kali kedua ini adalah yang terakhir selain mengakui kesilapan lalu banyak mengajarnya supaya lebih matang dalam melayari rumah tangga. “Apa yang saya harapkan apa yang berlaku sebelum ini tidak akan berulang dan perkahwinan kali kedua ini akan kekal bahagia,” ujarnya.

Pasangan itu terdahulu mengikat tali pertunangan pada 21 Mac. Dalam perkembangan lain, Farhan berkata, dia masih belum berputus asa untuk mengejar impiannya bergelar pelakon dan masih menanti tawaran daripada produksi. Bagaimanapun dia sedar bukan mudah untuk melangkah dalam bidang itu dan bersedia untuk memulakan kariernya dari bawah.

SUMBER : Noor Farhan

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber  : http//empiremedianetwork.com

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Penampilan terkini Farhan bekas suami Abby Abadi yang mengejuutkan warganet setelah sekian lama mereka berpis4h"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*