Kec0h Berita Janna Nick Nikah Di Selatan Thailand Ini Penjelasan Padu Janna Nick

PELAKON Janna Nick men4fikan dakw4an kononnya dia dan kekasih Dini Azan Schatzmann telah berkahwin di selatan Thailand pada Jun tahun lalu.

Menurut Janna, tiada alasan untuk mereka mengadakan pernikahan sehingga ke negara berkenaan kerana masing-masing masih bujang dan mempunyai keluarga di Malaysia.

“Dalam sesebuah perhubungan pastinya perancangan kahwin tu ada tapi tak ada la sampai nak kahwin lari… saya bukan bercinta dengan suami orang.

“Kalau betul kami dah nak berkahwin pasti saya akan umumkan tarikh… tapi itu semua sekiranya segala persiapan awal telah dibuat.

“Tapi dalam keadaan sekarang ni, segalanya tergend4la…. jangankan kenduri kahwin, rumah terbuka pun belum tentu boleh buat, ” katanya kepada mStar.

Pengguna Twitter sebarkan maklumat mengenai pelakon Janna Nick dan kekasih yang dikatakan kahwin lari.

Pada malam Khamis, laman Twitter kec0h apabila seorang netizen mendedahkan pengacara program Melodi ini sudah berkahwin dengan kekasihnya yang juga pelakon Dini Azan Schatzmann.

Menerusi posting berkenan, pasangan itu dikatakan melangsungkan pernikahan di Satul yang terletak di selatan Thailand.

 

Tindakan tegas akan di ambil kepada sesiapa yang melakukan kesalahan penyebaran maklumat peribadi di bawah Akta Hak Perlindungan Peribadi.

JANNA NICK

PELAKON

Individu yang menggunakan akaun @munafiqburner itu memuat naik keratan yang mengandungi kenyataan tentang pernikahan tersebut.

Menerusi muat naik itu turut terpapar maklumat peribadi iaitu nama penuh dan nombor kad pengenalan Janna dan Dini.

Sementara itu, Janna Nick menegaskan dia tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap penyeb4r berita p4lsu tersebut.

Janna akui ada perancangan mendirikan rumah tangga dengan kekasih.

Lebih-lebih lagi apabila maklumat mengenai dirinya pada dokumen tersebut turut terpapar kepada umum.

“Tindakan teg4s akan diambil kepada sesiapa yang melakukan kesal4han penyebaran maklumat peribadi di bawah Akta Hak Perlindungan Peribadi.

“Kesal4han yang dilakukan individu itu mungkin boleh menyebabkan mereka didend4 RM300,000.

“Apa-apa pun selamat berpuasa dan bulan baik ni kita sama-sama doakan semoga Malaysia bebas Cov1id-19 dan keadaan kembali puli1h seperti sedia kala,” ujarnya.

Pelakon drama Leftenan Zana ini mula serius menjalinkan hubungan cinta dengan pelakon baharu berdarah kacukan itu pada November tahun lalu.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: MSTAR

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Kec0h Berita Janna Nick Nikah Di Selatan Thailand Ini Penjelasan Padu Janna Nick"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*