Ardell selamat brsalin, Nadzmi k0ngsi kisah di Instagram, “Tak tahu nak cakap…”

Setelah mengambil keputusan untuk berkahwin pada tahun lalu, keluarga pasangan selebriti terkenal Ardell Aryana dan Nadzmi Adhwa kini semakin bahagia dengan kehadiran seorang cahaya mata sulung mereka.

Tahniah diucapkan, selepas Nadzmi Adhwa menerusi Instagram berkongsikan keadaan isteri yang sudah sampai masa untuk melahirkan cahaya mata mereka.

Akhirnya pelakon ini berkongsi keadaan terbaru isterinya dengan memberitahu bahawa Ardell Aryana selamat melahirkan anak mereka secara normal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sayu hati 😢 Masuk ward malam ni 🤲🏻Thankyou Dr Kam 🤲🏻 Minta doakan isteri saya dan baby kami @babyadhwardell dipermudahkan ya ❤️ Kalau ada kami mengguriskan hati minta ampun maaf ya. Awak kuat saya tahu, semoga Allah merahmati awak dan permudahkan semua. Saya ada sebelah nak tarik rambut saya tarik la nanti ya. Sayang awak @ardellaryana ❤️ Selamat Berjuang 💪🏻👶🏻 @ardellaryana @babyadhwardell 🤲🏻

A post shared by ناذمي ادهوا نور اذمي (@nadzmiadhwa) on

Berkongsikan sekeping foto dia bersama anak, Nadzmi turut berkongsikan perasaan yang dialaminya sejak semalam selain meluahkan rasa syukur dengan kurniaan anak buatnya.

“Alhamdulillah. Terima kasih Allah. Terima kasih keluarga kami yang tak tido tak lek4ng dengan mendoakan kami. Terima kasih atas doa baik-baik dari kalian semua.

“Isteri saya telah selamat melahirkan babyy secara normal pada hari Jumaat yang mulia ini. 5 June 2020, pukul 2.2.2.22 s pagi tadi selepas berjuang menahan s4kit lebih 16 jam.

“Tak tahu nak cakap mana perasaan tu. Sedih, sayu, gembira semua bercampur melihat kes4kitan dan perju4ngan isteri. Terima kasih Dr…”

Nadzmi berterima kasih dengan doa semua selepas Ardell selamat bers4lin

Perkongsian Ardell selamat bersa4lin sebentar tadi itu sekali gus membuatkan peminat, followers dan rakan selebriti turut tumpang gembira dan mendoakan yang baik-baik keluarga pasangan selebriti ini.

Semalam pula, selain Nadzmi Adhwa menerima kehadiran baru dalam keluarganya, penyanyi popular isteri Tomok juga selamat bersalin anak ketiga mereka.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: HCL

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Ardell selamat brsalin, Nadzmi k0ngsi kisah di Instagram, “Tak tahu nak cakap…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*