Letvpan ‘Mist3ri’ Gegar Bandar Di Lubnan. Tul4r Pula Gambar Objek Terbang

Hari ini dunia dikejuutkan dengan Satu letvpan telah meng3garkan pusat bandar Beirut, Lubnan hari ini telah memvsnahkan beberapa bangunan yang berada di sekitar bandar negara tersebut.

Menurut saksi kejad1an, hampir ratusan orang mengalami kec3deraan dan menyebabkan keadaan hospital setakat ini s3sak dengan mngsa letvpan.

Anggota peny3lamat dan orang ramai khuat1r dengan mngsa yang masih terper4ngkap di bawah timbunan bangunan yang rvntuh tersebut.

Menurut Menteri Kesihatan Lubnan berkata sebuah kapal yang dipercayai membawa bunga ap1 meletvp di pelabuhan, walaupun ukuran letvpan yang didengar di seluruh negara tersebut menimbulkan kecur1gaan di mana mungkin disebabkan oleh s3rangan r0ket atau pel3dakan bahan mudah terb4kar. Perbuatan tersebut diklasifikasikan sebagai sengaja atau sebaliknya.

“Manusia Terbang”

Dalama perkembangan terkini, tul4r pula gambar yang disangkakan burung terbang, rupanya manusia yang m3lambung ke udara ak1bat dari k3san letvpan

Temuramah gabenor Beirut

Susulan daripada hal tersebut, Gabenor Beirut, Marwan Abboud telah mengulas mengenai kejadian itu selepas ditemubual oleh pihak wartawan.

Apa yang menyebakkan ialah Marwan tidak dapat menahan air mata setiap kali ditanya berkenaan letvpan tersebut.

Menerusi perkongsian video yang tul4r di Twitter, kelihatan Marwan Abboud hanya menangis setiap kali apabila mengenangkan kemusn4han yang berlaku dan kem4tian yang terjadi di Beirut ketika ini.

Harap kami kekal kuat

Dalam temubual tersebut, Gabenor Beirut telah menjawab soalan dengan jawapan yang sangat h1iba unutk didengar sebelum dia terus menangi1s mengenangkan apa yang berlaku kepada kota tersebut.

“Kita perlu kekal kuat tetapi ini terlalu banyak untuk ditangani oleh satu populasi. Tahan saja. Kami kuat, kami perlu kekal kuat.”

Wartawan: “Apakah fakta?”

Marwan: “Saya tidak mempunyai fakta, hanya benc4na ini di hadapan saya.”

Letvpan dipercayai berlaku di pelabuhan bukan sahaja mengaki1batkan kemusn4han di kawasan itu, impaknya menyebabkan keros4kan pada beberapa bangunan lain yang terletak beberapa kilometer dari lokasi letvpan itu.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : http://musangviral.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Letvpan ‘Mist3ri’ Gegar Bandar Di Lubnan. Tul4r Pula Gambar Objek Terbang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*