“Kafarah D0sa” – Fedtri Yahya Masih Di Wad, Sekali Nora Datang Katakan Sesuatu

Pengacara Ahmad Fedtri Yahya berkongsi perkembangan dirinya selepas terlibat dalam satu ins1den kemal4ngan yang mengak1ibatkan kecede3raan pada bahagian mukanya kelmarin.

Menerusi satu entri di Instagram, Fedtri memuat naik gambar keadaan dirinya yang kini sudah berada dalam keadaan stabil.

Begitupun, menurut Fedtri, dia menganggap ins1iden yang menimpa dirinya itu sebagai satu hal yang mempunyai hikmah di sebaliknya.

“Salam Jumaat. Hari berkah. Ujian tanpa diduga. Kun faya kun.

“Semoga menjadi kaf4rah d0sa. Pasti ada hikmah,” coretnya dalam posting tersebut.

Fedtri turut berkongsi keadaan wajahnya yang terpaksa menerima jah1itan akibat kem4langan yang menimpanya selepas terjatuh sewaktu menunggang sebuah basikal.

“Syukur atas ujian ini. Betapa baiknya Allah dengan menghadirkan orang sekeliling yang cukup-cukup baik. Nikmat yang cukup besar.

“Doakan kesembuhan untuk semua,” tulisnya.

Sementara itu, penyanyi Nora menerusi satu entri di Instagram miliknya turut memaklumkan keadaan Fedtri yang kini sudah menunjukkan perkembangan positif ketika melawatnya di hospital.

“Alhamdulillah, sahabat kita sudah boleh senyum dan sembang macam biasa. Allahuakbar. Sama-sama kita doakan segera sembuh dan kembali bekerja seperti sedia kala,” kongsi Nora.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah…sahabat kita Fetri dah boleh senyum & sembang mcm biasa. Allahuakbar. Sama2 kita doakan segera sembuh & kembali bekerja seperti sediakala. Get well soon sahabat.

A post shared by NORA ARIFFIN (@itsnoraariffin) on

Terdahulu, Ahmad Fedtri dilaporkan terlibat dalam satu kem4langan selepas terjatuh ketika cuba menunggang sebuah basikal usai membuat liputan program Kayuhan Hari Malaysia.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : GEMPAK

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Kafarah D0sa” – Fedtri Yahya Masih Di Wad, Sekali Nora Datang Katakan Sesuatu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*