“Tah2 dia dah..” – Kant0i Video & Gambar Mesra Anak Tiri DS Siti Nurhaliza Dgn Bekas Kekasih?

Sejak kebelakangan ni, netizen yang mengikuti Instagram Aazief Khalid dan Sharifah Rose mesti perasan Rose telah padamkan semua gambarnya bersama Aazief dan beberapa hari selepas itu pula, Aazief padamkan semua gambarnya di IG.

Sejak itu, ramai yang tertanya-tanya adakah tindakan ini menunjukkan yang dorang dah tak bersama lagi?

Macam yang ramai tahu, tahun lalu agak kecoh juga di media sosial bila bekas kekasih Aazief, Tyra Kamaruzzaman dikatakan cur4ng hingga hubungan dorang putus sebelum anak Datuk K ini menjalinkan hubungan dengan Sharifah Rose.

Pun begitu, selepas perbal4han tersebut, Tyra dan Aazief terus berkawan baik kerana dorang perlu menguruskan perniagaan BeauTyra sama-sama.

“Tah2 dia dah get back”

Namun, selepas netizen melihat Aazief dan Sharifah Rose mungkin dah tak bersama lagi, ada pula yang buat spekulasi Tyra adalah punca hubungan antara dorang ni retak. Siap tunjuk lagi gambar-gambar bukti mengatakan yang hubungan dorang ni lebih dari “business partners“.

Ada juga netizen yang menafikan perkara ini kerana ketika team building SimplySiti, Aazief, Sharifah Rose dan Tyra kelihatan baik dan tak nampak pulak macam berg4duh.

Di Instagram peribadi Tyra pula, dia sempat menafikan dakwaan mengatakan dia adalah punca hubungan antara Aazief dan Sharifah Rose putus.

Saya tak putuskan apa-apa hubungan.”

Sehingga kini, Aazief mahu pun Sharifah Rose masih belum mengeluarkan apa-apa kenyataan terbuka mengesahkan status hubungan mereka sekarang.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stay bothered baby i didn’t break no relationship all i do is hustle and that’s on periodt

A post shared by Mariposa (@tyrakmrzmn) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Lobak Merah

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Tah2 dia dah..” – Kant0i Video & Gambar Mesra Anak Tiri DS Siti Nurhaliza Dgn Bekas Kekasih?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*