Ketika Perutusan Khas Perdana Menteri, Ada Sesuatu Yang Tidak Kena Dengan ‘Abah’ Muhyiddin Yassin

Hari ini PM Muhyiddin Yassin telah membuat satu sidang media perutusan khas tentang keadaan ekonomi negara Malaysia sekarang.

Beliau telah umumkan beberapa pakej bantuan rakyat yang boleh meringankan beban sepanjang PKPP ini.

Perutusan khas kali ini agak lama kerana beliau terpaksa membentangkan beberapa pakej dan ketika hampir hujung sidang siaran langsung itu netizen perasan ada sesuatu yang tidak kena dengan PM k3sayangan rakyat.

Ketika sidang Perutusan Khas, Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin jelas kelihatan bahawa beliau tidak sihat.

Di dalam siaran langsung tersebut beberapa kali ‘Abah’ Muhyiddin Yassin berdehem kerana tidak selesa di tekak.

Walaupun banyak kali PM Muhyiddin Yassin berdehem seperti tekak tidak selesa, beliau tidak meminum air. Kelihatan juga beliau kurang nampak dan tidak seperti ini ketika membaca skrip.

Ada beberapa netizen beritahu jelas kelihatan juga wajah Tan Sri Muhyiddin Yassin puc4t dan tidak sihat. Rata rata netizen yang mengikuti siaran langsung mendoakan agar Perdana Menteri kita berehat.

Perdana Menteri akhiri perutusan beliau adalah untuk kita (rakyat) menjaga sesama kita sendiri. Kita tidak boleh mengharapkan negara lain kerana mereka juga masih bergelut.

Beliau beritahu perutusan khas yang dibuat hari ini adalah kerana kerajaan mendengar rint1han rakyat. PM Muhyiddin juga memberitahu kerajaan sekarang stabil untuk membantu rakyat.

Video Penuh :

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : AwattSyeikhhh Network

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Ketika Perutusan Khas Perdana Menteri, Ada Sesuatu Yang Tidak Kena Dengan ‘Abah’ Muhyiddin Yassin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*