Cuba Halang Bapa Bawa Skndal Naik Lori Tapi Akhirnya Anak Terkrban

Dek kerana kecvrangan seorang bapa, ny4wa anak yang tidak bers4lah telah menjadi korb4nnya. Inilah yang berlaku kepada seorang anak gadis bernama Haura Aulia apabila dia katanya telah ma.ut akibat perbuatan bapanya sendiri.

Menurut Tribunnews, pada hari Jumaat lepas sekitar jam 10.30 malam, Haura Aulia dilaporkan telah digi.lis oleh sebuah lori yang membawa muatan pelepah kelapa sawit di Meukek, Acheh. Lebih menye.dihkan, lori tersebut sebenarnya telah dipandu oleh bapa kanak-kanak berumur 11 tahun tersebut.

Menerusi video rakaman CCTV, dapat dilihat lori yang dipandu bapa man.gsa cuba dihentikan oleh ma.ngsa dan ibunya di tengah jalan. Man.gsa kemudian telah mengambil tindakan berani dengan bergantung di samping lori tersebut.

Malangnya, bapa ma.ngsa tidak mahu memberhentikan lori yang dipandunya sehingga menyebabkan anak gadis itu terj.atuh sebelum dig.ilis bahagian tepi lori berkenaan. Allahu…

Melihat Haura yang cede.ra pa.rah kemal.angan, orang mula mengerumuni tubuh man..gsa dan kedengaran juga jer.itan tan.gis ibunya yang berada di tempat kejadian. Kesiannya… 

Bapa rupanya cur.ang, anak dan ibu cuba halang lori bawa skandal bapa

Menurut laporan Indo Zone, bapa ma.ngsa bernama Husaini dilaporkan cu.rang, manakala Haura dan ibunya dipercayai mengesyaki ada orang lain di dalam lori tersebut yang merupakan kekasih gel.ap Husaini.

Ibu dan bapa Haura

Enggan bertemu dengan isteri dan anaknya, Husaini yang terlihat dua beranak tersebut cuba mena.han lori terbabit terus memecut laju kenderaan yang dipandunya tanpa berfikir panjang ia bakal mera.gut nya.wa Haura.

Husaini yang kini sudah dita.han polis walau bagaimanapun beranggapan kema.tian Haura sudah ‘tertulis’ dan tidak mengaku dialah penyebab kepada kema.tian anak sulungnya itu. Haish boleh pulak macam tu?

Kalau dilan.ggar, bukan saya yang l4ng.gar tapi memang sudah aj4lnya,” kata Husaini.

Walau bagaimanapun, Husaini pada masa yang sama mengakui dia sedang mengalami masalah rumah tangga, namun enggan menceritakan apa masalahnya kerana rasa ia kurang sesuai untuk dikongsikan.

Ya Allah… sampai hati ye buat dekat anak sendiri macam tu.

TEKAN LINK UTK LIHAT VIDEO 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber: LM

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Cuba Halang Bapa Bawa Skndal Naik Lori Tapi Akhirnya Anak Terkrban"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*