Suami tampil buat pengakuan! dedahh apa isi kandungan bungkusan yg isteri dia bu4ng ke sungai

KOTA BHARU – Suami kepada wanita yang tular kerana membuang s4mpah dari dalam kereta di sebuah jambatan di daerah Tanah Merah tampil memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia atas kes4lahan yang dilakukan dua ahli keluarganya itu.

Beliau yang berusia 30 tahun dari Kampung Belimbing, Tanah Merah berkata, sampah dalam dua plastik berwarna biru yang dilempar ke sungai oleh isteri dan ibu mentuanya tersebut mengandungi limau purut, limau nipis dan dua botol kecil did4kwa hasil selepas perubatan tradisional membu4ng ‘s4k4’.

Katanya, dia dan keluarganya itu iaitu isterinya yang berusia 30 tahun, bayi perempuan mereka berusia setahun tujuh bulan serta ibu mentua yang berusia lewat 60-an mengalami sak1t m1steri sejak Mac lalu.

“Isteri saya kerap pengs4n dan kadangkala ker4sukan, manakala bay1 kami pula menang1s tidak henti dari tengah malam sehingga Subuh hampir setiap hari. Ibu mentua dan saya pula s4kit-s4kit pada anggota badan tanpa sebab.

“Jadi pada hari kejadian, kami baru pulang berub4t dengan seorang pengamal perub4tan tradisional di Kuala Krai dan mandi dengan limau purut serta limau nipis tersebut sebelum memasukkan ke dalam plastik yang kemudian dibuang ke sungai deras seperti disuruh,” katanya ketika dihubungi Sinar Harian.

Katanya, ketika kejadian itu, dia yang memandu kereta jenis Perodua Bezza berkenaan, manakala isteri yang meriiba bayi bertindak membu4ng satu plastik barangan tersebut sementara satu plastik lagi dilemp4r oleh mentua yang kelihatan keluar separuh badan dari tingkap kereta sepertimana rakaman yang tular.

“Kami sekeluarga menerima begitu banyak kec4man hingga tertek4n akibat hal ini.

“Kami mengakui kesil4pan yang dilakukan dan memohon maaf kepada rakyat Tanah Merah, rakyat Kelantan serta seluruh rakyat Malaysia atas kekhilafan ini,” katanya.

Sumber : Sinar Harian

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber:http://trendingkini.pw/somi48ngaku

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Suami tampil buat pengakuan! dedahh apa isi kandungan bungkusan yg isteri dia bu4ng ke sungai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*