Nadiyah Shahab Kesal Jumpa L1pas Dalam Bekas Sup -“Ini Adalah Restoran Besar Di Malaysia …”

Pelakon dan usahawan Nadiyah Shahab, 30, meluahkan rasa mar4h apabila menjumpai seekor l1pas di dalam sebuah bekas makanan yang dibeli dari sebuah restoran.

Menurut Nadiyah, melihat kehadiran serangga itu di dalam supnya membuatkarn dia berasa ng3ri.

“Menjumpai l1pas di bahagian bawah mangkuk sup saya. Apa sebenarnya F?!?!

“Ini adalah restoran besar di Malaysia dan saya merasa ng3ri! Saya tidak akan menyebut nama mereka tetapi arghh saya rasa seperti munt4h,” tulisnya di Instagram Stories.

Susulan kejadian mal4ng itu, pelakon drama Hikayat Cinta Si Pematah Hati terpaksa berulang kali ke tandas.

“Kepada mereka yang bertanya adakah saya mengalami ker4cunan makanan dari sup semalam … Inilah saya sekarang. Atas katil. Berdoa agar pi1l ini berfungsi,” tulisnya lagi

Perkongsian itu juga telah menarik peminat untuk berkongsi situasi yang sama malah ada yang lebih menggel1kan.

“Saya pernah rasa. Saya dah habis minum air. Buka penutup konon nak makan bubble, saya nampak empat hingga lima l1pas kecil dalam tu.

“Dulu saya pernah makan nasi tengah hari dan tetiba jumpa cic4k dalam sayur kangkung. Saya ingatkan itu adalah ikan bilis rupanya anak cic4k!

“Omg pernah kena juga macam ni. Anak saya umur tiga tahun masa tu makan donut yang popular tu. Tiba-tiba keluarkan balik donut tu dan buat muka pelik. Batvk-batvk. Separuh badan anak c1cak dah h4ncur sebab dah masak mulut anak,” antara respon yang diterima.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber : GEMPAK

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Nadiyah Shahab Kesal Jumpa L1pas Dalam Bekas Sup -“Ini Adalah Restoran Besar Di Malaysia …”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*