Jiran Tampil Ceritakan Perlakvan M4ngsa Dan Detik-detik Semasa Kejadlan Sedlh Berlaku

Kesedlhan adalah sebahagian reaksi em0si yang berlaku apabila anda keh1langan seseorang atau sesuatu yang penting. Kejvtan dan kesedlhan yang di4lami selepas keh1langan seseorang adalah sangat ber4t. Keh1langan seorang kawan atau orang yang anda cintai sememangnya tidak mudah. Anda mula berubah dengan keh1langan yang berlaku, tetapi anda mesti belajar untuk bertahan, dan menjadi lebih mat4ng.

Jiran kanak-kanak yang meningg4l dunia disy4ki did3ra di Taman Krubong Jaya, di sini mend4kwa budak lelaki itu sering kelihatan bersendir1an dan kerap termenvng.

Jiran yang berusia 47 tahun itu berkata, anaknya juga pernah mengambil gambar arwh termenung di sebalik jeriji besi di hadapan rumahnya.

“Apabila anak saya melambai ke arahnya dan ajak bersembang, dia tidak membalas dan segera masuk ke dalam rumah.

“Dengan ibu bapanya juga kami jarang bersembang,” katanya ketika ditemui, hari ini.

Keadaan rumah yang didiami m4ngsa bersama ibu kandung dan bapa tirinya.

Seorang lagi jiran berusia 43 tahun pula mend4kwa sempat bertanya petugas kesihatan yang hadir di kediaman berkenaan mengenai penemuan may4t m4angsa.

Dakw4nya, petugas berkenaan memaklumkan kanak-kanak m4lang itu berkemungkinan sudah lama meningg4l dunia.

“Saya bergegas keluar rumah apabila melihat ada ambulans dan diberitahu ayah tiri m4ngsa bahawa anaknya meningg4l dunia akibat lem4s dan pada masa sama, saya juga nampak ibu m4ngsa duduk di atas sofa sambil menang1s.

“Ketika itu, saya sempat bertanya kepada seorang petugas kesihatan di situ yang memaklumkan kanak-kanak itu mungkin sudah lama meningg4l dunia,” katanya.

Menurutnya, dia sering mendengar bunyi tang1san budak di rumah m4ngsa namun tidak mengambil ser1us kerana menganggapnya biasa bagi keluarga yang mempunyai kanak-kanak.

Dalam kejadian 4 petang semalam, seorang budak lelaki berusia tujuh tahun ditemui meningg4l dunia dalam tong air berketinggian 60.9 sentimeter di kediaman keluarganya di taman perumahan berkenaan.

S1asatan polis mendapati terdapat kes4n keced3raan di badan m4ngsa dipercayai akibat did3ra, menyebabkan ibu dan bapa tiri m4ngsa dit4han rem4n untuk s1asatan mengikut Sksyen 302 Kanvn Kesksaan.

Video detik jiran beritahu Berita sed1h

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.awatttsyeikhh.com/jiran-tampil-ceritakan-perlakvan-m4ngsa-dan-detik-detik-semasa-ke3jadian-sed1h-berlaku/

 

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Jiran Tampil Ceritakan Perlakvan M4ngsa Dan Detik-detik Semasa Kejadlan Sedlh Berlaku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*