Bapa PersoaI Kantin Sekolah JuaI Ml Segera G0reng ‘Bod0h’, Kos0ng Apa Pun Tak Ada!

Memang tak dapat dinaflkan, makanan yang dijual di sesetengah kantin sekolah kadangkala agak ma.hal. Dah lah ma.hal, tapi kuantiti makanan yang diberikan juga sedlkit. Boleh dikatakan, memang tidak berbaIoi lah.

Terbaru, seorang bapa telah meluahkan rasa kurang berpuas hatl dengan kuantiti dan harga makanan yang dipercayai dijuaI di kantin sekolah anaknya.

Berbal0i ke harga RM1.50?

Berdasarkan video pendek yang dikongsikan oleh Adam Azali di TikTok mema.parkan sebungkus mi segera goreng yang didkwa dibeli oleh anaknya di sekolah dengan harga RM1.50. Menurut lelaki ini, anaknya yang berusia tujuh tahun itu pada awalnya menya.ngka makanan tersebut adalah mee go.reng. Kanak-kanak ini kemudian membawa bungkusan makanan tersebut pulang ke rumah dan alangkah terke.jutnya si bapa ini apabila melihat sebenarnya itu adalah mi segera dan bvkannya mee goreng.

Dalam video tersebut, lelaki ini turut mempersoalkan harga dan kuantiti makanan yang dijual itu. Adakah ianya berbaIoi untuk dibeli ataupun ti.dak. Jika dilihat daripada video tersebut, kuantiti mi segera goreng tersebut terlalu sedlkit dan ti.dak padan dengan harga yang dijual. Dah lah sikit, tak ada bahan pula tu. Tambah lelaki ini lagi, nasib baik lah dia ada menyediakan bekalan makanan untuk anaknya.

Video:

Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan netizen memaklumkan bahawa pihak pengurusan kantin sekolah sepatutnya tid.ak dibenarkan menjual mi segera kerana ianya ti.dak baik untuk kesihatan kanak-kanak. Malah, t.idak kvrang juga ada yang memberi cadangan kepada lelaki ini supaya melap0rkan kepada pihak sekolah berhubung lsu tersebut.

Sumber: ob, Adam Azali

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://dbongkar.com/2021/03/02/bapa-mi-segera/:

 

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Bapa PersoaI Kantin Sekolah JuaI Ml Segera G0reng ‘Bod0h’, Kos0ng Apa Pun Tak Ada!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*