Gara2 K0ngsi Video ‘Malam Pertama’ Di Youtube, Atta Halilintar & Aurel Dikec4m Netizen

Youtuber terkenal yang berasal dari Indonesia iaitu Atta Halilintar telah sah bergelar suami kepada penyanyi Aurel Hermansyah pada 3 April 2021 yang lalu. Pernikahan anak perempuan pasangan penyanyi Anang Hermansyah dan Krisdayanti bukan sahaja mencvri tumpuan peminat di Indonesia bahkan di Malaysia juga.

Terbaru, nama pengantin baru ini sekali lagi menjadi bualan h4ngat netizen selepas Atta Halilintar memuat naik klip video ‘malam pertama’ bersama isteri di akaun Youtube miliknya.

Memetik laporan Suara.Com, Youtuber terkenal ini dipercayai telah memuat naik sebanyak empat sedutan video menceritakan tentang kisah ‘malam pertamanya’ bersama isteri. Antara video tersebut adalah “Malam Pertama Atta Aurel“, ”Kamar Malam Pertama Atta Aurel Kamar Raja Salman“. Seterusnya, “Malam Pertama Aurel di Rumah Atta” dan yang terakhir adalah “Buka Kado Malam Pertama Atta Aurel dan Ibu Jokowi”. 

Berdasarkan video pertama yang dimuat naik Atta Halilintar memaparkan dia dan isteri berjalan memasuki sebuah bilik di hotel yang sudah dihiasi dengan taburan bunga mawar di atas katil. Pasangan ini sempat merakam ‘aksi mesra’ mereka berbaring dan berehat di atas katil sambil berbual. Selain itu, Atta dan isteri turut merakam aktiviti mereka pada keesokan paginya seperti mengemaskan diri dan makan bersama.

Perkongsian itu secara tidak langsung telah mencetvskan pelbagai reaksi daripada netizen yang rata-ratanya kurang bersetuju dengan tind4kan pasangan ini yang disifatkan terlalu ‘terbuka’.

Bukan itu sahaja, Ketua Nahdlatul Ulama Pa­pua, Fritz Haryadi dari pertubuhan Nahdlatul Ulama (NU) turut terpanggil untuk memberi ‘tegvran’ kepada pasangan ini. Menurut, Fritz Haryadi, meskipun video yang dimuat naik Atta itu bukanlah berunsur porn0grafi tetapi ianya dianggap memberi pengarvh negat1f kepada generasi muda.

Dengan subscribers yang rata-ratanya remaja sekolah, Atta Halilintar memuat naik video malam pertamanya. Lima juta tontonan dalam tempoh 24 jam. Ia adalah kebod4han yang sudah terlalu lama disaj1kan kepada generasi muda kita.

Difahamkan, sehingga kini video tersebut telah mendapat sebanyak 6 juta tontonan dan menerima hampir 33 ribu komen dari netizen.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: OHBULAN

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Gara2 K0ngsi Video ‘Malam Pertama’ Di Youtube, Atta Halilintar & Aurel Dikec4m Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*