“Isteri Kongsi Detik Detik Suami Menjelang Pergi Buat Selamanya” Syurga Menanti Mu

Pemerg1an insan tersayang adalah kehilangan yang paling sak1t buat seseorang. Ditambah lagi insan tersayang itu adalah suami tercinta, makin sak1t dan per1t untuk diharungi.

Perkongsian video oleh seorang wanita yang ingin dikenali sebagai Yani Solihat di platform Tik Tok membuatkan ramai tersentuh hati kerana beliau seorang yang sangat tabah, kerana di dalam suasana kesedihan tersebut , beliau telah merakam detik beberapa jam sebelum suami tercintanya itu menghembuskan nafas buat selamanya.

Video tersebut telah mendapat 1.2 juta likes, berjuta tontonan dan berpuluh ribu yang lain turut meluahkan rasa simpati dan takziah di atas pemergian arw4h suaminya itu.

Tidak dapat dikenalpasti apakah punca kem4tian suaminya itu tetapi dalam kandungan video tersebut dapat dilihat bahawa walaupun dalam keadaan tidak tidak bermaya, arw4h masih lagi solat dan tidak meninggalkan solat.

Sesungguhnya kem4tian itu pasti kepada semua m4khluk yang bernyawa jadi sekiranya kita masih hidup dan masih sihat, jagalah diri dan kesihatan dengan baik. Semoga kita semua tergolong dalam golongan yang beriman dan beramal. Inshaa Allah.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : Tiktok yanisolihat via https://www.keramatviral.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Isteri Kongsi Detik Detik Suami Menjelang Pergi Buat Selamanya” Syurga Menanti Mu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*