‘Baguslah Caprice Pergi L0ndeh Diaorang’ – Wardina Pula Buka Rahsia

‘Banyak cerita yang rakyat Malaysia tak tahu’

VIDEO :

Wardina menerusi posting di laman IG Stories memaklumkan dan mendakwa rakyat Malaysia tidak didedahkan mengenai banyak perkara terutamanya isu politik yang berlaku di Malaysia. Pelakon ini juga menyifatkan tindakan Caprice yang didakwa cuba ‘membongkarkan’ sesuatu perkara itu adalah bagus.

I have nothing to hide. Who have thing to hide politician lah. Banyak cerita-cerita yang rakyat Malaysia tak tahu. Eloklah, baguslah Caprice tu pergi londeh dia orang tu. Banyak benda sebenarnya yang korang tak tahu.

‘Jangan cepat sangat percayakan orang’

VIDEO :

Tambahan pula, Wardina turut berpesan kepada umum untuk tidak mudah terperdaya dengan politik yang sedang berlaku di negara kita.

Kak Dina nak pesan kepada rakyat Malaysia, promise ni baik. Baik hati.. Ada banyak cerita sebenarnya kita tak tahu. Jangan cepat sangat percaya orang. Korang ni baik sangat, cepat sangat percaya, terperdaya.

Saya fikir sudah tima masa rakyat Malaysia dapat perkara yang benar dan dengan sosial media ni, mereka tidak boleh bersembunyi. Politician ni tak boleh sorok sangat dah.

Sumber:Wardina

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://theupdatenews24.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "‘Baguslah Caprice Pergi L0ndeh Diaorang’ – Wardina Pula Buka Rahsia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*