[VIDEO] “Itu Semua Fltnah, Saya Nafikan Semua Tudvhan”

Hari ini, hangat diperkatan apabila misi kemanusiaannya di G4za dipertikai beberapa pihak. Susulan itu, sebentar tadi pendakwah terkenal, Ustaz Ebit Lew membuat laporan polis bagi membersihkan namanya.

Menafikan segala tuduhan dilemparkan terhadapnya, Ebit berkata semua yang diperkatakan tidak benar sama sekali dan fitn4h semata-mata.

“Ini semua fltnah, saya nafikan semua tuduhan kepada saya, saya sedih, sebab ayah saya dan isteri saya tahu perkara sebenar.

“Saya akan bagi tahu hal sebenar sikit masa lagi, semua saya akan bagi tahu, saya tidak takut pun, bukti-bukti semua saya ada,” katanya.

Dalam pada itu, Ebit berkata beliau akan menjawab segala pernyataan lebih lanjut esok. Ujarnya lagi, beliau hanya mahu menghentikan perkara itu terus diperkatakan kerana niatnya ke G4za hanya untuk memberi pertolongan.

“Sebenarnya saya minta nak hentikan semua, saya tengok dia tak berhenti lama daripada saya dekat Mesir, niat saya nak tolong orang.

“Saya pergi pun dengan duit saya sendiri. Saya tak bukak satu tabung untuk G4za, tapi saya tak sangka jadi macam ni. Semua pakai duit saya sendiri,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber  :  https://www.rotikaya.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] “Itu Semua Fltnah, Saya Nafikan Semua Tudvhan”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*