Rakan Artis Buat Majlis Doa Selamat & Bacaan Yasin Secara ‘Virtual’ Untuk Siti Sarah & Fazli Zainal

Penyanyi, Siti Sarah dilaporkan masih belum sedarkan diri dan memerlukan bantuan oks1gen selepas ditidurkan semalam. Selain Sarah, Fazli Zainal juga dipercayai masih berada di hospital kerana mengalami masalah pernafasan selepas dij4ngkiti wab4k Cov1d-19.

Susulan daripada itu, penyanyi, Nora Ariffin telah mengadakan majlis doa selamat dan bacaan Yasin secara ‘virtual’ untuk Siti Sarah dan Fazli Zainal. Majlis tersebut turut dihadiri oleh ramai rakan artis serta kelab peminat kedua-dua penyanyi tersebut.

Semoga mereka sembuh

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wan Aishah Wan Ariffin (@aishahjmm)

Alhamdulillah syukur pada Allah SWT di atas kesudian ramai rakan-rakan artis, penggiat seni, sahabat-sahabat dan peminat yang menyertai sesi doa selamat dan bacaan Yasin khususnya kepada @sitisarahraissuddin, @shuibsepahtu dan keluarga @fazli_zainal serta ramai lagi kawan-kawan yang sedang diuji. Semoga Allah SWT memakbulkan doa-doa kita, meyembuhkan mereka yang sak1t dan melindungi kita dari wab4k cov1d-19.

Sebagai salah seorang anak seni yang sangat mengenali Siti Sarah, Nora telah mengambil inisiatif untuk menganjurkan majlis tersebut. Menurut Nora, mereka hanya mampu berdoa dan berharap Siti Sarah dan Fazli Zainal kuat menghadapi dugaan ini.

Nora turut memberi ucapan terima kasih buat semua rakan artis yang sudi meluangkan masa menyertai majlis tersebut. Tambah Nora, dia memohon maaf kepada mereka yang tidak berpeluang menyertai majlis tersebut. Antara rakan artis yang dilihat menyertai majlis tersebut ialah Ellie Suriati, Nasir kumpulan Search dan Juliza Adzlizan.

Air mata mengalir

Di samping itu, Ajak Shiro turut berkongsi satu video mengenai isterinya yang sedang membaca Yasin buat Siti Sarah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajak Shiro (@ajakshiro)

Balik-balik kerja tadi terdengar suara orang baca Yasin. Rupanya ibu yang tengah baca. Bila ditanya je air mata dia tumpah. Katanya baca untuk kawan dia @sitisarahraissuddin . Maaf kalau dia teremosi, sebab bulan ni sahaja 2 orang ahli keluarga wife saya pergi sebab cov1d-19. Mungkin sebab tu dia jadi fob1a. Insyaallah doakan yang baik2 buat @sitisarahraissuddin dan semua pes4kit cov1d-19..Semoga kita disembuhkan dari segala peny4kit ini

Komen Netizen:

Jelas Ajak, isterinya turut kehilangan dua orang ahli keluarga dek kerana pandemik yang berlaku ini. Sebaik sahaja mendengar mengenai kisah Siti Sarah, Afifah dipercayai tidak dapat menahan seb4k.

Sumber: Nora & Ajak Shiro

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://ohbulan.com/r

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Rakan Artis Buat Majlis Doa Selamat & Bacaan Yasin Secara ‘Virtual’ Untuk Siti Sarah & Fazli Zainal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*