[Video] “Harini I Dgn Anak2 Sambut Birthday U..” Shuib Bawa Anak2 Ke Pusara Arw4h Undang Seb4k Netizen

T4hun ini mungk1n tk l4gi sama seperti tahun-tahun sebelumnya buat Shuib apabila menyambut hari lahir isteri tersayang, Allhyarham Siti Sarah Raissuddin tanpa keh4dirian ins4n ist1mewa itu.

Tapi perancangan Allah S.W.T cukup berb3za kerana Dia menggantikan dengan seorang ‘m4laikat kecil’ sebagai hadiah dari arwh iaitu Ayash Affan yang baru sahaja dibenarkan pul4ng ke rumah sehari sebelum hari lahir Siti Sarah.

Bawa anak2 ke pus4ra arw4h

Jadi, bersempena dengan hari lahir arw4h, Shuib telah membawa ahli keluarga serta ketiga-tiga anaknya selain Ayash ke pus4ra Siti Sarah yang telah menlnggal dunia pada 9 Ogos 2021 yang lalu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Ruangan kapsyen, Shuib seakan bermonolog dengan memberitahu yang dia serta anak-anak datang untuk menyambut hari lahir arwh di ‘rumah’ baru arw4h. Walaupun keadaan telah jaub berbeza, namun pelawak tersebut memaklumkan yang rasa cintanya tetap utuh.

“Selamat Ulang Tahun kelahiran yg ke-37 Sayang. Harini I dengan Anak2 sambut Birthday U dekat rumah baru U. InsyaAllah, walaupon berbeza keadaan, I tau u ade je dengan kitorang, RASA CINTA YG TETAP SAMA INSYAALLAH. Semoga Allah ampunkan segala dosa, dan Allah letakkan U disyurga Tertinggi. InsyaAllah, SEMOGA ALLAH SATUKAN KITA SEMUA DI SYURGA. AMIN, AL FATIHAH SITI SARAH BT RAISSUDDIN 5 Sept 1984 – 09 Ogos 2021,” tulisnya

Anak b0ngsu sudah dib4wa pul4ng ke rumah

Terdahulu, usahawan dan pel4wak tersebut telah memu4t naik ke media sosialnya berken4an kepul4ngan an4k bongsu ters4yang, Ayash Affan ke rumah selepas lebih sebvlan berada di hospital sejak dil4hirkan.

Dapat dilihat anak-anaknya yang lain menyambut kehadiran adik mereka dengan begitu gembira.

Shuib juga menyifatkan yang Ayash merupakan hadiah teristimewa kepada dia dan anak-anak yang lain oleh arwh isteri sebelum kepulangannya kepada Illahi.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : http://trendingkini.pw/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[Video] “Harini I Dgn Anak2 Sambut Birthday U..” Shuib Bawa Anak2 Ke Pusara Arw4h Undang Seb4k Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*