“Awak Telah Diperangk4p.. Jaga Diri ” – Azad Jasmin Titip N4sihat Buat Niezam Zaidi, Jadikan 1su D4d4h Sebagai Peng4jaran

Berita penahanan Niezam Zaidi yang disyaki terlibat dengan kes penyal4hgun4an d4d4h ternyata mengejutkan ramai, malah rata-rata peminat turut tidak menyangka pelakon berusia 29 tahun itu akan berbuat demikian.

Pak Azad Titip Nasihat 

Menjengah ke hantaran terkini Niezam kira-kira seminggu yang lalu, di ruangan komen peminat membanjiri dengan pelbagai ucapan dan doa buat pelakon M4M4 ini. Tidak terkecuali rakan selebriti seperti Azad Jasmin turut menitipkan sebuah ucapan buat Niezam.

Menurut Azad atau lebih mesra disapa sebagai Pak Azad, dia menyifatkan Niezam seperti diper4ngkap selain memintanya untuk menjaga diri.

“Kami tahu bahawa awak telah diperangk4p..jaga diri Zam..” tulis Pak Azad

Dalam pada itu, dia turut berharap agar pelakon kelahiran Ipoh, Perak ini dapat jadikan isu yang dihadapinya sebagai sebuah peng4jaran.

“Jadikan ini satu peng4jaran hidup hang bro..”katanya lagi

Terdahulu, industri dikejutkan dengan berita pen4hanan tiga orang lelaki masing-masing merupakan pelakon, pengarah serta pembantu pengarah. Kesemua mereka dit4han selama dua hari bagi membantu si4satan.

Ketika dit4han, ketiga-tiga suspek berada di sebuah rumah di Taman Chandan Putri 2, di Kuala Kangsar dan hasil pemeriksaan menjumpai bahan disyaki g4nja dianggarkan seberat 1.45 gram selain sy4bu dianggarkan seberat 0.38 gram dengan nilai rampasan d4d4h RM270. Malah botol plastik yang diubah suai untuk kegunaan menghis4p d4d4h turut dir4mpas.

Apa-apa pun, kita tunggu sahaja keputusan si4satan dari pihak berkuas4 dan tidak membuat sebar4ng spekulasi mengenai k3s ini.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : motifviral

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Awak Telah Diperangk4p.. Jaga Diri ” – Azad Jasmin Titip N4sihat Buat Niezam Zaidi, Jadikan 1su D4d4h Sebagai Peng4jaran"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*