“Hang lepaskan aku cepat..” – Baru Beberapa Jam Cer4i, Suami Minta Rujuk Balik

Dalam menjalani kehidupan rumah tangga, kadang kala pasti terdapat pertengk4ran atau perselis1han faham antara pasangan sehingga bertindak di luar jangkaan tanpa memikirkan masa depan.

Seperti dilalui seorang wanita ini, dia meminta untuk berp1sah atas sebab tertentu sehingga suaminya melafazkan talak satu menerusi perkongsian video di aplikasi TikTok @shuha1da.

“Hang ceraikan aku sekarang! Tunggu apa lagi? Lafazlah sekarang. Hang lepaskan aku cepat. Sekarang.. *jatuh tal4k satu*,” tulis wanita berusia 21 tahun itu dalam video tersebut.

Bagaimanapun, menerusi satu lagi muat naik video, wanita berasal dari Pulau Pinang itu berkata lelaki berusia 19 tahun berkenaan mahi merujuk untuk kembali dalam waktu iddah selepas beberapa jam melafazkan cera1.

@shuha1da memaklumkan perkara itu selepas segelintir individu mendakwa kisah pencera1an rumah tangganya hanya rekaan semata-mata untuk meraih perhatian ramai.

Rakaman berdurasi 18 saat itu memaparkan dia dan lelaki terbabit berada di sebuah pejabat agama di Bukit Mertajam untuk proses rujuk semula sebagai suami isteri.

“Pada malam selepas dia lafaz cera1, dalam beberapa jam kemudian dia minta rujuk balik. sak1t sangat mendalam walaupun dalam masa yang sama aku masih sayang dia,” katanya yang berkahwin dua tahun lalu.

Video yang meraih 771,100 tontonan itu lebih 1,000 komen dalam kalangan warganet yang menitipkan nasihat kepada pasangan muda tersebut bahawa perkahwinan bukan permainan.

Mereka berkata, pasangan itu perlu mencari jalan penyelesaian terbaik apabila berlaku pergolakan dalam hubungan dan bukannya semudah serta ‘sesuka hati’ melafazkan keramat perpisahan itu.

Nak kec4m pun dah tiada guna! Eloklah doakan yang baik-baik saja, semoga hubungan mereka kekal bahagia hingga ke syurga…

 

Sumber: TikTok @shuha1da

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : www.klmenjeritvideo.dnq

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Hang lepaskan aku cepat..” – Baru Beberapa Jam Cer4i, Suami Minta Rujuk Balik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*