“Ak Minta Maaf..” – Zulin Aziz Ded4h Maksud Sebenar Lepas Ada Yg Cakap Dia D3ngki Dengan Nana..

Sejak kebelakangan ini nama Siti Nordiana bersama ‘5 sekawan’ menjadi isu, ia bermula apabila isteri kepada Lan Solo yang lebih dikenali sebagai Sheila rasa terkil4n apabila suaminya, Lan dikatakan menumpang populariti Siti Nordiana.

Selain itu, isu tiba-tiba mula timbul apabila ada satu sesi live di Instagram penyanyi Lan Solo, Syura, isteri Lan iaitu Sheila, jurusolek Aida G dan pegawai perhubungan awam syarikat rakaman FMC, Sam Samin pada 20 Julai lepas, lapor Harian Metro.

Tuntut bayar RM 200,000

Disebabkan itu, Siti Nordiana atau lebih mesra disapa dengan panggilan Nana telah menghantar surat tuntutan permohonan maaf secara terbuka dan membuat tuntutan membayar RM 200,000 setiap seorang kepadanya atas kenyataan berbaur fitn4h yang menjejaskan reputasinya, lap0r mStar Online.

Namun begitu, Nana langsung tidak menerima sebarang permohonan maaf daripada mereka. Oleh sebab itu, Kosmo! melap0rkan bahawa Nana telah mengambil keputusan untuk meny4man kelima-lima individu terbabit.

Nana Syura

“Memandangkan tiada permohonan maaf setelah tamatnya tempoh 24 jam tersebut, Nana telah mengarahkan pihak peguam untuk meneruskan dengan tind4kan sam4n terhadap kelima-lima individu tersebut yang akan difailkan selewat-lewatnya pada Isnin depan iaitu 2 Ogos.

“Nana telah melantik firma guaman bagi tind4kan undang-undang

dan keputusan tersebut diambil bagi membersihkan nama dan imej yang telah dicalarkan oleh kenyataan-kenyatan tersebut sama ada secara langsung atau tidak akib4t daripada siaran IG Live tersebut,” kata Abang Azlan Abang Ariffin, peguam Nana.

Disebabkan khabar berita itu mendapat perhatian orang ramai, wujud pula satu kontroversi terpalit kepada Zulin Aziz kerana memberi satu komen dan ia telah disalah ertikan.

Dapat ke ubat hati dengan RM200,000 tu? – Zulin Aziz

Dalam salah satu posting Nana di Instagram, dilihat pelakon Zulin Aziz ada memberikan komen yang mempersoalkan nilai sam4n itu.

Disebabkan itu, Zulin t3ruk dik3cam oleh netizen dan dituduh meraih populariti kerana memberikan komen sedemikian rupa.

Disebabkan itu, Zulin ada memuat naik satu gambar DM daripada Nana menerusi Instagram miliknya dan menyatakan bahawa kenyataannya itu telah di sal4h anggap.

Dalam perbuatan tersebut Nana ada membuat permohonan maaf kepada Zulin dan Zulin menyatakan bahawa niat dia mempersoalkan nilai itu adalah sebaliknya daripada apa yang netizen anggap.

Zulin juga turut membuat permohonan maaf kepada Nana jika ada perkara yang membuatkan dirinya ter4sa.

Dalam pada itu, Zulin juga menyatakan dia tak menyebelahi mana-mana pihak dan ada menasihati Syura bahawa tindak4nnya buat sesi live itu tidak sewajarnya dilakukan.

Sumber:Murai

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : https://www.dnq.pw

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Ak Minta Maaf..” – Zulin Aziz Ded4h Maksud Sebenar Lepas Ada Yg Cakap Dia D3ngki Dengan Nana.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*