“Dah Macam KFC Buy 1 Free 1” Ini Komen Netizen Bila Gambar Suami Emma Maembong Civm Adik Iparnya Chacha Maembong Terseb4r

Tarikh cantik 20.02.2020 telah menjadi pilihan beberapa artis untuk mengabadikan detik bersejarah dalam hidup mereka dengan melangsungkan pernikahan.

Sudah tentu ia akan menjadi tumpuan media berikutan tarikh tersebut hanya berlaku sekali sahaja. Salah seorangnya adalah Emma Maembong yang memilih tarikh itu sebagai simbolik penyatuan cintanya dengan pasangan hati.

Wah! Akrabnya adik ipar & abang ipar

Pada pagi Khamis itu, Emma Maembong  telah sah bergelar isteri kepada seorang juruterbang. Dia yang merahsiakan perkahwinannya tersebut telah menjadi tumpuan media apabila gambar-gambar perkahwinannya dimuat naik ke laman sosial.

Namun begitu, beberapa gambar yang dimuat naik telah menjadi pertikaian netizen apabila dia dan suami telah mencivm adik perempuannya iaitu Chacha Maembong diatas pelamin.

Kenapa adik dia duduk tengah2

Mungkin pada mereka ia bukanlah satu kesalahan memandangkan mereka sudah bergelar ahli keluarga, namun bagi sesetengah netizen, perkara tersebut dilihat kurang manis.

Beli satu percuma satu ke?

Ia bukan sahaja mendatangkan f1tnah malahan menjadi asbab sesetengah netizen mengeluarkan sind1ran. Hal tersebut juga telah tular dan terlihat beberapa orang yang tidak selesa dengan adegan sebegitu.

Ikut promo KFC kot

Civm2 manja je tu

Cara nak trending?

Terperanjat akak!

Terdahulu, Emma dan Muhammad Shazli Azhar, 32, telah sah bergelar suami isteri apabila majlis akad nikah pada Khamis lalu diadakan secara tertutup di sebuah premis acara di Bukit Damansara.

Majlis tersebut juga dihadiri oleh ahli keluarga dan juga sahabat rapat sahaja. Mereka dijangka mengadakan majlis resepsi pada Mac depan.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Syahbinar/RoseMerah

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Dah Macam KFC Buy 1 Free 1” Ini Komen Netizen Bila Gambar Suami Emma Maembong Civm Adik Iparnya Chacha Maembong Terseb4r"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*