Hasvt Anak B3nci Bekas Suami, Ini Penjelasan Ziana Zain Yg Mengejuutkan Ramai

“Saya terdengar cakap orang mendakwa saya tidak membenarkan anak-anak bertemu dengan bekas suami. Itu tidak benar sama sekali. Percera1an berlaku hanyalah antara saya dan dia, anak tidak seharusnya menerima hukvman atas apa yang terjadi antara kami.

“TAK benar sama sekali,” kata penyanyi popular, Ziana Zain, 52, menaf1kan dakw4an dia menghasut anak-anak supaya membenci1 dan menghalang bertemu dengan bapa mereka yang juga bekas suaminya, Armin Zaharin Ahmad Zambri.

Ziana yang kecewa dengan tudvhan tidak berasas itu berkata, adalah mustahil untuk dia memisahkan kasih sayang seorang bapa dengan anak-anak hanya kerana berlaku perceraian antara mereka.

“Saya sering bertanyakan pada anak-anak, apakah mereka ingin bertemu dengan bapanya. Saya tak mahu mend3ra emosi mereka hanya kerana perasaan dend4m atau amar4h terhadap bekas suami.

“Cuma buat masa ini, anak-anak belum bersedia dan memerlukan masa untuk bertemu bapa mereka. Saya faham perasaan mereka dan jika satu hari nanti mereka menyuarakan hasrat mahu bertemu, saya akan mengizinkannya,” katanya.

Ziana atau nama sebenarnya, Siti Roziana Zain berkata, jauh di sudut hati, terbit rasa sedih apabila mengenangkan nasib anak-anak yang terpaksa menempuh kehidupan tanpa seorang bapa di sisi.

“Saya seorang anak yang rapat dan manja dengan bapa. Jadi, bila mengenangkan nasib anak-anak saya sendiri yang terpaksa membesar tanpa bapa, saya rasa sangat sedih. Dalam usia masih mentah, mereka perlu melalui pengalaman seperti ini.

“Namun, saya lihat mereka sangat tabah, lebih lagi anak sulung, Muhammad Aiman yang sangat bertanggungjawab membantu menjaga adik-adiknya. Doa saya semoga kami semua dilindungi dan cekal dalam menempuh pelbagai ujian yang mendatang,” katanya.

Ziana dan Armin yang mendirikan rumah tangga pada Mei 1998 dikurniakan empat cahaya mata iaitu Muhammad Aiman, 21, Muhammad Ammar, 16, serta pasangan kembar Muhammad Ariel dan Siti Nur Kaseh, 11.

Konflik rumah tangga pasangan ini tercetus pada Mac 2018 apabila timbul dakw4an Armin mend3ra anak lelaki mereka. Ekoran kejadian itu, Ziana membuat laporan polis, selain bertindak memfailkan percer4ian.

Armin menamatkan kemelvt yang melanda perkahwinan mereka apabila mencer4ikan Ziana dengan talak satu pada Julai, tahun yang sama. 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: HM

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Hasvt Anak B3nci Bekas Suami, Ini Penjelasan Ziana Zain Yg Mengejuutkan Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*