[VIDEO] “Macam Bd0h Je…” Gara-Gara Video Gelek Ayda Jebat Di Kr1tik Hebat Netizen

GARA-GARA memuat naik video tarian di Instagram,pelakon adn penyanyi  menerima pelbagai komen neg4tif daripada netizen

Menurut Ayda, dia k3sal apabila ada individu yang bukan pengikutnya melemparkan kata-kata neg3tif dan menjatuhkan hukVm sewenang-wenangnya atas tindakannya itu

“Sejujurnya saya k3sal apabila berkongsi video menari dan tiba-tiba muncul komen-komen h1naan dan negatif daripada mereka yang tak pernah follow dan baru kenal saya.

“Padahal sebelum ini pun memang saya minat menari.tapi mereka ni mungkin tak pernah tahu tentang minat saya dan terus h3ntam saya hanya kerana video yang baru mereka tengok itu.

“Lagipun video itu hanya suka-suka sahaja, bukan nak g0da orang dan saya muat naik di Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍💙 . You Gelek Now! Next Birthday Rayyan theme Spiderman. Rayyan mintak I jadi Spider Gwen. My Wuvv? Jadi Spender Man je. Why not yer. Dia pandai gelek hula hoop now sebab dia kata fiancée dia Penyanyi Dangdut Malaysia. 🤪😅 . #AydaJebat #NabilMahir #WuvvShow #KasihSlow #Frozen #Olaf

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat) on

“Saya terima komen mereka itu sebagai teguran dan ingatan tapi janganlah dengan ayat-ayat neg4tif yang boleh mengg0res hati orang lain.

“Kalau selepas ini ada komen yang terlalu mel4mpau saya padam sahajalah! Saya tak nak ruangan media sosial itu dipenuhi dengan benda neg4tif dan keb3ncian.

“Saya sedar benda ini bukan jadi pada saya sahaja, malah ramai selebriti lain turut menerima nasib sama… jadilah pengguna media sosial yang mat4ng dan positif,” ujarnya.

KOMEN NETIZEN:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: instagram Aydajebat

Artikel ini disediakan oleh geng ramon king/BBN Digital. Sebarang c0py paste tampa kebenaran rep0rt c0pyright akan dikenakan.

Apa komen anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] “Macam Bd0h Je…” Gara-Gara Video Gelek Ayda Jebat Di Kr1tik Hebat Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*