Amar Baharin Dedah Simpanan Semakin Berkurangan Disebabkan Hal Ini

Susulan pelaksanaan Printah Kawalan Pergerakan (PKP) pada Mac lalu, ramai yang terjejas pendapatan kerana tidak boleh keluar bekerja seperti kebiasaannya, termasuklah penggiat seni yang terpaksa menghentikan segala aktiviti seni dan penggambaran.

Pelakon Amar Baharin mengakui wang simpanannya semakin berkurangan setelah tiga bulan tidak bekerja berikutan PKP. Bagaimanapun, Amar meluahkan rasa syukur apabila kerajaan sudah memberi kebenaran untuk menjalani aktiviti seni pada 10 Jun lalu.

“Alhamdullilah.. Syukur kepada Allah kerana kami diizinkan untuk bekerja semula. Setelah tiga bulan tak bekerja, tidak dinafikan simpanan yang ada semakin berkurangan,” katanya kepada mStar Online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#UntilTomorrow 🐸

A post shared by Madam Amyra (@aamyrarosli) on

Amar berkata meskipun perlu mengikut prosedur operasi standard (SOP) ketika menjalani penggambaran namun dia seronok dapat menjalani penggambaran seperti biasa. Katanya, semua kru perlu memakai tipeng muka dan perlu lebih berhati-hati ketika bersolek.

Dalam pada itu, Amar memberitahu dia sentiasa akan memastikan dirinya bersih sebelum meluangkan masa bersama isteri dan anak-anak selepas pulang dari bekerja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alahh x pandai lah nk balas pick up @amarbaharin 🥶 . . Cukup lah gambar ni dpt bgtau yg kalau xde awak x lengkaplah hidup saya… #chiachiachia 🤪 . . P/s : Alhamdulillah, reached 5M followers! tq for following me.. love u guys 🥰

A post shared by Madam Amyra (@aamyrarosli) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our family is just the right mix of chaos & love 🤪 @primavalet . . . 📸 @nabil_nadir 💄 @ynasakinah Stylist @farahdinana . . #Amyramar #AqeefAnaqi #2y7m #AyraAryssa #3m

A post shared by Madam Amyra (@aamyrarosli) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: ROTIKAYA 

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Amar Baharin Dedah Simpanan Semakin Berkurangan Disebabkan Hal Ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*