Tak Sangka Fad Akhirnya Buka Cerita Keadaan Terkini lsteri Buat Semua Mendoakan lsterinya

Tlndakan pelawak dan penyampai radio, Fad Bocey yang berkongsi video memaparkan isterinya, Syaheera Rahman sedang dit0lak di atas kerusi r0da nyata menlmbulkan kerisauan di hati para peminat.

Malah, Fad juga turut memohon kepada semua pihak untuk mendoakan agar isterinya itu sentiasa dilindungi dan diberikan kesembvhan.

Menerusi perkongsian di Instagram stories, Syaheera memaklumkan dia sebenarnya sudah kerap kali keluar masuk h0spital disebab keadaan kesihatannya yang tidak menentu.

Menurut ibu kepada empat orang cahaya mata ini lagi, dia sebenarnya mengal4mi rasa saklt yang agak tervk di bahagian pervtnya dan selepas membuat pemeriksaan, dktor mendapati terdapat ketulan di bahagian tersebut.

“Banyak yang dm saklt apa pula kali ini”

“Mesti pelik kan Sya dan penyaklt berplsah tiada. Haritu baru warded. Ni warded lagi. Ceritanya adalah yang haritu warded tu sebab memang att4ck dalam perut”

“Saklt yang saya cuba untuk hadam dan t4han. Lagi power dari saklt nak bersalin tu. Any paink!ller pun tak jalan. Maknanya serah diri juga dan saya buat ct scan”

“Jadi dktor sahkan ada jangkltan dan cyst saiz 2cm,” tulisnya.“Dimana saya tak perlu risau pun tapi bila dah discharge saklt tu datang kembali tanpa dijemput. Tetap saklt yang kuat sangat. Bila check lagi dengan Dr. Norleen, cyst tu jadi 4cm. Eh dia makan apa ya membesar bagai juara,” ujarnya lagi.

Lantaran itu, Syaheera mendedahkan dia terpaksa menjalani pembed4han kerana bimbang sekiranya kead ketulan tersebut semakin melarat sehingga boleh menyeb4b knser.“Jadi, bila kita pvtuskan untuk last check up, tahu tak jadi apa? Cyst tu dah bersaiz 6cm. Takkan nak tunggu besar baru nak rem0ve dan tanpa cakap banyak, saya bersedia untuk serah diri.

“Cyst ni paling rlsau kalau dia pec4h dan rupanya cyst tu kanser memang sangat bah4ya sebab boleh mereb4k. Saya selalu berdoa yang ia bukan kanser. Inilah sebab saya di sini. Sesiapa yang ada cyst, tol0ng jangan ambil mudah. Check betul-betul,” akhirinya.

Menerusi video yang dikongsikan oleh Fad itu, rata-rata netlzen dan rakan selebriti mendoakan agar pembed4han tersebut berjalan lancar.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : MH/achikdia.com

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Tak Sangka Fad Akhirnya Buka Cerita Keadaan Terkini lsteri Buat Semua Mendoakan lsterinya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*